Jdi na obsah Jdi na menu
 


Arnoštek, Tery a Evelínka 04

11. 6. 2022

arnostek03.jpgArnoštek se přidal k naší kolegyni v Bojanovicích, když tam roznášela letáky. Je to nádherný kocour, mohutný, hodně temperamentní, potřebuje kamaráda. U nás se nejvíc se kamarádí s Tesou. Je vhodný i do bytu, kde je spokojený, ale vzhledem ke svému temperamentu by byl vhodnější spíše do domku se zahrádkou. 17.11.2010 - Arnoštek byl umístěn do Skotnice, okr. Nový Jičín do domku ke dvěma kočkám Elince a Ferdovi.

Další fotky zde a z nového domova pak v naší fotogalerii na Kocky-online.cz.


img_5737.jpgKocour, nar. 8/2014

Tery nám skočil pod auto u základní školy v Mikulčičích. Byl velmi vystrašený, ale přátelský a mazlivý. My jsme měli štěstí, že jsme ho nepřejeli, přišel k nám a hledá nový bezpečný domov. Terynek je malý nezbeda, neposedí na místě a pořád něco prozkoumává až do naprostého vyčerpání.  Je velmi přátelský a kontaktní, nebojí se žádných nových zvířat a se všemi se jde hned seznámit. Je velmi mazlivý a hravý. 22.3.2015 byl Tery umístěn do Skotnice, do domku k Arnoštkovi a dalším třem kočkám.

Další fotky Teryho z pobytu u nás a ze společného domova s Arnoštkem zde.

Tery byl adoptován na dálku. Jeho adoptivní rodinou byla Linda Šildová & Drobek. Děkujeme!

mensi.jpgKočka, kastrovaná, nar. 9/2021
Umístění:
depozitum Mikulčice

11.4.2022 - Dnes jme přijali dvě kočičky, které se začali objevovat v zahrádkářské kolonii v Hodoníně. Kočky si sem pravděpodobně někdo přivezl, ale moc se nestaral a tak se kočičky začaly stahovat ke krmení pro plašanky. Kočičky jsou mazlivé. Želvovinová Evelínka a černobílá Baruška. 24.5.2022 - Evelínka je naočkovaná a vykastrovaná a už se těší do nového domova. Je umazlená a vyhledává často pohlazení a také ráda sedí na klíně. S kočkami vychází dobře, je zvyklá i na pejsky a ráda by chodila i na zahradu. 11.6.2022 - Evelínka odjela do nového domova, do Skotnice, do domku, kde ji čekají dva kočičí kamarádi.

Další fotky zde.

Evelínka byla adoptována na dálku - krmivo hradilo Kočkafé Schrödinger a kočičky od nás. Děkujeme!

 

Z jeho nového domova máme tyto zprávy:

21.11.2010
Dobrý skoro večer, píši Vám všem, že o Arnoštka je skvěle postaráno, má vše, co potřebuje. Arnoštek (Pepík) si skvěle zvyknul, je to miláček nás všech. Ostatní zvířecí členové rodiny (Elinka a Ferda) si pomalu zvykají na nového kamaráda. Chceme Vám všem moc poděkovat za Arnoštka a určitě se ještě ozveme a příště pošleme i pár fotek.

26.12.2010
Dobrý den, posíláme Vám pár foteček Arnoštka (už Pepíka) u nás u stromečku.

Další zprávy z nového domova po příjezdu Teryho:

23.4.2015
Dobrý den,
i když se zpožděním, konečně jsem našel trošku času a rozhodl jsem se, že vám zašlu pár fotek Terýska-Tomáška 2. Tomášek si naprosto skvěle zvykl tady u nás a s ostatníma kocourama  je naprosto spokojený. Rád chodí s kocourama na zahradu a rád si hraje s nimi a hračkami. Co dodat, je to naše  zlatíčko. Jsme všichni rádi, že ho máme doma.

Další zprávy z nového domova po příjezdu Evelínky:

img_20220626_092829.jpg31.7.2022
Dobrý den,
zdravíme vás ze Skotnice. Evelínka je hodná, čistotná, veselá a dobře papá ... :-)
S Terýskem a Mefistem se spolu snáší velmi skvěle. Hlavně s Terýskem si spolu vyhrají, venku zatím byla na zkoušku jen jednou a pořádně si to užila. Ale zatím ven nechodí. Chceme počkat ty tři měsíce a potom pomalu začneme pouštět ven na zahradu. Jsme rádi že ji máme.
Zatím se mějte hezky.
S pozdravem Zina

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Terynkovi,také jen to nejkrásnější!

(Daniela se svými osmi kočkoláskami, 23. 3. 2015 21:49)

Moc přejeme krásný,trvalý a láskyplný domov!!!!