Jdi na obsah Jdi na menu
 


Bad a Johanka

23. 9. 2007

ObrazekČerného kocourka Bada jsme společně se sourozenci dovezly z Podvorova od paní, která žije ve velmi nuzných podmínkách. 23.9.2007 byl umístěn do Větřkovic a přejmenován na Hanka.

Fotografie z nového domova Bada najdete v naší fotogalerii na Kocky-online.cz.

 

 

johanka250.jpgKočka, nar. 1.8.2013

Johanka byla nalezena se svým bráškou Johánkem pod keřem v bývalých kasárnách, kočka se už pro ně nevrátila, bylo jim asi 10 dní. Koťata se mně podařilo odchovat na stříkačce, jsou z nich šikovní mazlíčci. Johanka je opravdu přítulná, chce se pořád chovat, šahá pacičkama jemně po obličeji a přede a přede. 6.10.2013 byla Johanka umístěna do Větřkovic, do domku, k našemu bývalému svěřenci Badovi.

 

 

Zprávy z nového domova:

23.9.2007
Dobrý den, dnes jsme si od Vás odvezli černého kocourka Bada. Celou cestu do Větřkovic prospal v autě a ani nemňoukl. Teď už si tu všechno prošmejdil, najedl se a už si hoví v pelíšku. Myslím, že se mu u nás bude líbit.

17.1.2011
V příloze vám posílám pár fotek našeho Hanka ( brali jsme si jej v září 2007 a tehdy se jmenoval Bad). Je to mazílek a miláček celé rodiny. Máme jej moc rádi a asi i on nás. :-)
Držíme vám palce ve vaší práci!

Zprávy z nového domova po příjezdu Johanky:

6.10.2013
Dobrý večer,
Johanka skoro celou cestu do Větřkovic v autě prospala.  Je velice mazlivá a hravá, už si stihla prošmejdit celý dům.  Hank na ni párkrát zasyčel a zavrčel, ale ani se nenaježil, tak věřím, že se začnou brzy "bavit":-)
Ovšem s naším největším nadšencem Martínkem to bude mít ze začátku těžké. Ale snad si i tady mezi sebou brzy udělají pořádek.

9.2.2015
... Zároveň bych chtěla využít příležitosti a pozdravit Vás od Henka (bývalý Bad) a Tlapky (Johanka). Henka už máme sedm a půl let a jsme přesvědčeni, že takto povahově úžasná kočka už neexistuje:-)  Johanku jsme si brali na podzim 2013 a  začali jsme jí říkat Tlapka, protože okamžitě po uhnízdění na klíně si začně "sát" tlapku, takže celým jménem je to naše Johanka Čiči Tlapka. Tlapka je velice reprezentativní dáma, ale ven příliš nechodí, protože neumí moc používat drápky a tím pádem ani lozit po plotě- neumí se tedy dostat rychle do bezpečí naší zahrady (naše snahy o výuku této činnosti i za pomoci Henka jsme loni vzdali:-) ) a tak ji ven pouštíme pouze pod dozorem.  S Henkem si velice rozumí a oba jsou velcí kamarádi i našeho tříletého syna.  Posílám pár fotek.
Přeji co nejméně opuštěných kočiček v tomto roce a zdravíme z Větřkovic

Eva

Další fotky Johanky  a Bada z nového domova zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Jsou opravdu nááádherní!

(Daniela se svými osmi kočkoláskami, 10. 2. 2015 10:21)

Gratuluji vám k tak krásným kočičím miláčkům-super!

Bad=Henk

(Eva, 13. 11. 2007 19:50)

Dobrý den,
dneska jsem se po delší době dívala na Vaše stránky a našla jsem si tu Bada a musela jsem se smát jak je malinký, protože už nám z něho roste velký kocour. Bada jsme přejmenovali na Henka a je tu pánem. Je velmi výřečný a tak si s námi celé dny povídá.Moc Vás všechny pozdravuje ! Mějte se