Jdi na obsah Jdi na menu
 


Belinda

9. 12. 2007

ObrazekBelinda se potulovala opuštěná u elektrárny ČEZ v Hodoníně. Upozornila nás na ni paní, která tam pracuje. Když jsme pro ni přijely, byla schovaná v keři, ale na zavolání okamžitě přiběhla. Je to pohodová a veselá kočička, ráda si hraje s ostatními koťaty. 9.12.2007 byla díky umísťovací výstavě Vánoce v útulku umístěna do Prahy k 1ročnímu kocourkovi Miovi.

 

Její nová majitelka nám napsala:

10.12.2007:
Ráda bych Vás informovala, jak se u nás měla první den Belinka. Musím říct, že náš "feši" Mio, to byla zkrátka láska na první pohled, zatím bohužel nešťastná láska ze strany kocoura.
Belince jsem ukázala, kde má svůj záchůdek, který pak bezproblémů našla, ale zalezla si pod gauč. Nesnažila jsem se jí odtud tahat, podvečer si vylezla sama, vyskočila ke mně na gauč a už jsme byli svoje. Kocoura se zatím bojí, takže ho honí po bytě, prská, syčí a on jen nešťastně kouká a chodí brečet do ložnice. V noci si suveréně vylezla ke mně do postele, tím se kocour dal na ústup a ráno jsem ji už měla na hlavě.
Ráno došlo k malým změnám ve vyříkavání si pozic. Na obou je vidět, jak by si rádi spolu hráli akorát ještě nevědí jak na to. Když vám tohle píšu, oba leží na gauči na vzdálenost ruky od sebe a už po sobě nejedou, když zrovna Mio nemá něžnou chvilku a nechce se přiblížit víc. Máme velké škrabadlo u okna a Belince se velmi líbí.:-))) 
Doufám, že se Vám podařilo umístit většinu kočiček a kocourků, aby jich opuštěných zůstalo co nejmíň.
Děkuji za Belinku a přeji hezký den.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář