Jdi na obsah Jdi na menu
 


Beruška 03

11. 11. 2012

beruska03-02.jpg Světle bílozrzavou Berušku a její čtyři sourozence porodila kočka 6.6.2012 na rohožce před domem, kam chodila prosit o domov. Bohužel ale lidi, kteří v domě bydleli, odmítli se o ni postarat. Když pak porodila, dovezla nám ji i s koťaty slečna, která o ní věděla a chodila ji tam krmit. Beruška je naše nejmenší. Když se narodila, byla takový drobeček, že oproti ostatním vypadala jako myšička. Věčně zalepené očička, ale vylízala se z toho. Neustále jsem ji ošetřovala a jakmile na mne zamžourala těmi kukadly, byl to ten nejkrásnější pocit. Jako když na Vás kouká narozené miminko. Je to mazlíček, něco jako druhý Filípek, ovšem nepřehání to s tou láskou až tak.. Když se chce mazlit, přijde a tulí se jak dlouho chce. Zkoumá nejvíc naše křečky v koupelně, zda by mohla trénovat na myšilovku. Ráda si hraje se sourozenci a pozoruje ostatní jak si hrajou. Nový domov našla díky umisťovací Výstavě pro kočku - 11.11.2012 byla umístěna do Prahy.

Děkujeme Jiřině Vyskočilové & kočkám Išince a Žanetce, které Berušku během jejího pobytu u nás podporovaly formou adopce na dálku.

Fotky Berušky z doby jejího pobytu u nás najdete zde, fotky všech koťat zde.

Z jejího nového domova máme tyto zprávy:

11.11.2012:
Dobry vecer!
Beruska sa ma krasne. Na celej ceste v metre strastne mnaukala, vsetci sa na nas pozerali a nosili ku mne deti sa pozriet na cicusku:D. Bola to velka atrakcia! :D V byte vsetko skuma, na zaciatku trosku sa bala, niekde nasla super tajne miesto a stravila tam par hodin. Ja som ju uplne bez seba vsade hladala a nakoniec vyliezla. Doteraz neviem kam sa schovala. Izuskou este kamosky nie su, ale uz na seba velmi nesicia, len obcas ked Beruska pride k nej prilis blizko. Pekne papka, zjedla sama skoro celu kapsicku a sem tam si da nejake granule. Som jej pripravila zachod zvlast. Zatial sa tam vycurala. Je to velmi zlata kocicka, sama pride sa tulit a krasne vrni, to moja kocka nerobi iba ked je hladna :D:). Som velmi rada ze som si ju zobrala. Casom poslem dalsiu spravu.

19.11.2012:
Dobry den:)
Beruska sa u nas uz citi ako doma. S Izuskou na seba uz vobec nesicia, dokonca dnes som si vsimla, ze Izuska ju zacala cistit ale Beruska hned utekla. Izuska by sa snou chcela hrat, ale Beruska sa jej este boji trosku. Najradsej sa hraje somnou alebo nahana laser. Pekne vsetko papa a chodi vzorne na zachod. Je vidiet, ze dostala od Vas vela lasky, velmi rada sa mazli, vsade chodi zamnou je ako moj stin. :D V noci spolu spinkame v posteli, vcera v noci sa pridala konecne aj Izuska :D. Posielam fotky:)

Fotografie z nového domova najdete v naší fotogalerii na Kocky-online.cz.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář