Jdi na obsah Jdi na menu
 


Bětka 02

30. 1. 2011

ObrazekČernobílou Bětku k nám přinesla paní, která ji našla a chtěla si ji nechat, ale bydlí v jednopokojovém bytě s malým miminkem a Bětka miminku pořád ležela na hlavičce. Paní o něj měla strach, a tak k nám Bětku přinesla. Bětka je velmi milá, mazlivá, vhodná i k dětem nebo jako společnice k podobně starému kotěti do bytu nebo do domku se zahrádkou. 30.1.2011 byla umístěna do domku se zahrádkou do Velkého Března.

 

Z jejího nového domova máme tyto zprávy:

31.1.2011:
Dobrý den, paní Tomalová, posílám info ohledně Bětušky, kterou jsme si včera převzali ve Slaném. Je úžasná, celou cestu z vládla perfektně, v autě jsem ji hladila a mluvila na ni a večer se nechala hladit i na bříšku, takže důvěru jsme si získali rychle. Jen zatím obývá jen jednu místnost, máme veliký dům a asi se bojí toho prostoru, ale určitě to zvládne. Je moc šikovná, tabletku ráno krásně snědla s masíčkem. Až se rozkouká, určitě pošleme foto e-mailem. Zatím moc děkujeme a přejeme krásný den.

8.2.2011:
Dobrý den, Bětka se po týdnu chová jako doma. Doslova. Krásně si zvykla, ničeho se už nebojí a taky pěkně řádí. S Macíkem se snáší také bez problémů. Léky už máme skoro dobrané a prskat přestala úplně, tak to vypadá, že je přeléčená. Něco už máme nafocené, tak až bude chvilička, fotky pošlu.

21.2.2011:
Dobrý večer,
posílám slíbené fotečky Bětušky. Je to naše zlatíčko.

Fotografie z nového domova najdete v naší fotogalerii na Kocky-online.cz.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář