Jdi na obsah Jdi na menu
 


Bilbo

23. 11. 2008

ObrazekZrzečka Bilba jsme spolu s 5 sourozenci odchytly začátkem července brzy ráno u jednoho hodonínského obchodu. Bilbo je stejně jako ostatní jeho bráškové roztomilý, hravý, milý kocourek, odchovaný v bytě a naučený na kočičí záchůdek. 23.11.2008 byl cestou na umísťovací Výstavě pro kočku umístěn do Hněvkovic u Ledče nad Sázavou do domku se zahrádkou. Z jeho nového domova máme tyto zprávy:

24.11.2008:
Dobrý den,
Bilbo je nádherný drobný kocourek, ale prohlídli jsme si ho pořádně jen jednou (když jsem ho vzala z pod nízké skříňky, kam zalezl, ale kde bylo tak málo místa, že si nemohl dát ani nožičky pod sebe a vypadal jak rozpláclá rezavá žabička). V náručí mi sice vydržel, ale nebylo to s nadšením – byl paralyzovaný strachem. Hned jsme mu dali do klidného kouta vystlanou krabici, kde vzápětí  našel své útočiště a ze které za celé dopoledne nevystrčil ani nos. Je strašlivě plachý, ale doufáme, že když teď zůstal se svou novou paničkou na Vysočině sám, brzy se otrká a že při naší příští návštěvě si s ním budu hrát i já.
Brzy dám vědět, jaké (doufám) dělá Bilbo pokroky.

24.11. večer:
Bilbo se po hladovém dni a půl - bál se tak, že ani nejedl (a to měl na výběr hovězí či králičí maso, kotěcí konzervu, hills granule, masovou tyčinku), odvážil z krabice a začal prozkoumávat svůj nový domov. Šel se podívat na okno, začal jíst a nechal se i pohladit a začíná se (sice ještě značně nesměle) mazlit. Asi mu sžití s novým domovem bude trvat déle, ale vypadá to už velmi nadějně.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář