Jdi na obsah Jdi na menu
 


Celesta (nyní Maxa)

29. 8. 2008

ObrazekTříbarevná Celesta se potulovala po silnici na hlavním tahu u Uherského Hradiště, hrozilo jí, že ji přejede auto. Byla plná kuliček z trávy. Celesta je milá a velice mazlivá kočka, která druhé nevyhledává, ale ani se s nimi nenapadá. Může být jedináčkem. Velmi ráda jí. Má delší srst, která se ale necuchá. Jen je třeba ji občas přečesat. 29.8.2008 byla umístěna do Brna do bytu k 17leté kočce. Její nová majitelka nám napsala:

29.8.2008:
Dobrý den,
tak jsme obě dorazily v pořádku do Brna, Celesta po cestě trochu pomňoukávala, ale vypadalo to, že je to jen aby se neřeklo.:)
V bytě si vše očichala, zaregistrovala záchod, snědla půl kapsičky Kitekat s krůtím masem a pak si našla přesně to místečko, o kterém jsem se zmiňovala: takový chráněný koutek mezi sedačkou a stolem. Takže doufám, že se jí u mě bude líbit.
Přeji pěkný den a hodně úspěchů.

1.9.2008:
Dobrý den,
posílám Vám ještě pár dalších obrázků, jak se Celesta pěkně domestifikovala:-). Je moc přítulná, vůbec nezlobí, jen se leká nějakého hlasitějšího zvuku, asi má nějaké špatné zkušenosti. Byla jsem s ní ten první den sama, až večer přišel manžel, a ona si na mě za ten den tak zvykla, že stačí, abych promluvila, a už jde za mnou, ani ji třeba nevolám. Domácí kočka ji přijala úplně bez problémů, a protože sama je velmi klidná, tak se snáší bez problémů. My jsme jí ze zvyku začali říkat Maxa a už jí to zůstalo.

14.9.2008:
Dobrý den, paní Lucie,
posílám Vám pozvánku k prohlédnutí webového alba fotografií naší kočičky Maxy (dříve Celesta). Už se spřátelila se všemi ostatními obyvateli domu, a postupně si všechny včetně návštěv omotává kolem prstu.:-)

Fotografie z Maxina nového domova najdete v naší fotogalerii na Kocky-online.cz a ve fotoalbu nových majitelů na Picasaweb.google.com.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář