Jdi na obsah Jdi na menu
 


Celestýnka

29. 12. 2009

ObrazekMourečku Celestýnku jsme spolu s dalšími koťaty a kočkami přivezly od paní z Luhačovic, která je chovala ve velmi nevyhovujících podmínkách. Celestýnka je milá, hravá, mazlivá, čistotná, vhodná do bytu i do domku se zahrádkou. 29.12.2009 byla umístěna do Ratiškovic ke psovi do domku se zahrádkou a přejmenována na Leelu. Z jejího nového domova máme tyto zprávy:

29.12.2009:
Dobrý den paní Tomalová,
tak Vám hned píší, Celestýnka už zdárně dorazila domů. Vypustili jsme ji v pokojíčku, ale pořád před námi utíká a schovává se, ukázali jsme ji misku s vodou a s granulkama, taky záchod ale zatím nejeví zájem o jídlo. Doufám, že se aspoň večer nají. Hledá si skrýše tak, aby se před náma úplně schovala, asi se jí hrozně stýská. Doufám, že se jí u nás bude líbit a že si zvykne. Zatím ji necháváme schovanou, aby byla v klidu, uvidíme kdy se odváží vylézt. Budu Vám psát průběžně, jak se ji u nás daří.

3.1.2010:
Celestýnka nyní Leela byla první den schovaná pod postelí, avšak ihned tu noc, kdy už jsme byli s přítelem v posteli, se vydala na průzkum. Prolezla důkladně celý pokoj a nakonec přišla na zavolání k nám do postele, kde s náma spala také celou noc, ale ihned ráno se utíkala zase schovat.:-) Takže druhý den proběhl také v úkrytu, zase jen s výjimkou noci, kdy se také kočička rozhodla jíst a pít.
31.prosince už se Leela otrkala a chovala se jako doma. Je hrozně čistotná a hodná, ovšem chvilkama ji přepadne bláznivá nálada, běhá sem a tam a mňouká. Nejhorší je, že ji to vždy přepadá třeba kolem páté hodiny ráno.:-)
Včera jsme ji dali do přepravky a šli se podívat dolů za pejskem, jen aby se očichali.:-) No oba byli velmi překvapení, hlavně náš pes Houmer, a tak jsme Leelu zase odnesli. Dnes je plánujeme seznámit znovu, jdeme na to postupně abychom měli úspěch. Protože je to pro nás velmi důležité, aby se ti dva snesli.:-) Snad to dopadne dobře, pak dám zase vědět, jak to s nimi vypadá.:-)

16.2.2010:
Dobrý den,
tak podávám nové informace, jak se naše Leela, dříve Celestýnka má:-)
Vede se jí opravdu výborně, s naším pejskem Hammerem si skvěle rozumí a umí spolu pěkně divočit a chvilku na to už se společně válí v posteli.
Taky už ji pomalu pouštíme ven, na zahradu. Vždy jde společně se psem a také společně se vrací. Ale už se oba těší až bude léto, jelikož nyní máme všude hromadu sněhu.
Leelinka je jinak moc hodná, ale brzkého rána ji chytají lovecké pudy, chce si hrát a dělá vždycky celkem binec ale nám to nevadí a i přesto ji máme moc rádi:-)
Posíláme nějaké fotky, většinou jak společně odpočíváme:-)

Fotografie z nového domova najdete v naší fotogalerii na Kocky-online.cz.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář