Jdi na obsah Jdi na menu
 


Chilli (nyní Fousek) a Nikolka

22. 12. 2011

chilli06.jpg nikolka20.jpg

Černobílý Chilli se narodil černé kočce Maudi, kterou začala krmit naše známá. Myslela si, že něčí je a že je vykastrovaná, ale v pondělí 18.4. k ní Maudi přišla a v kuchyni jí porodila 4 koťata. Koťata jsme vzaly k nám, protože u paní zůstat nemohly. Černou Nikolku jsme přivezly z Hovoran, kde se potulovala po ulici a žalostně mňoukala. V domácím prostředí se z ní vyklubal velký miláček a velmi hodná a milá kočička. 22.12.2011 byli společně umístěni do Brna do domku se zahrádkou.

Děkujeme Kamile Mandziukové & kočkám Pepině a Kytce, že Chilliho během pobytu u nás podporovali formou adopce na dálku.

Z jejich nového domova máme tyto zprávy:

25.12.2011:
Dobrý den, 
poslední dny byly trochu hektické, tak píšu až teď, jak se daří Chillimu a Nikolce v novém domově. Oba se aklimatizovali celkem rychle, Chilli skoro okamžitě, Nikolce to pár dní trvalo, ale oba už se doma zorientovali, našli si svá místečka a dobře jí. Chilli také Nikolce hodně pomáhal. Je to velký průzkumník a mohl by se jmenovat Čilý, protože je pořád v akci a některé jeho skoky a výskoky stojí za to. Oba jsou mazlíci, Chilli má hrozně rád drbání na bříšku a Nikolka za krkrm (prokládá to jemným okusováním prstů). Fotek se mi zatím moc nepodařilo, tak posílám aspoň Chilliho, a příště pošlu víc. Zdravím všechny z vašeho sdružení, mějte se hezky.

15.1.2012:
Dobrý den,
posílám nové zprávy z domova Chilliho (dostal nové jméno Fousek) a Nikolky. Oba už jsou po třech týdnech s novým domovem plně sžití. Skončila jim teď sice oblíbená vánoční zábava - odstrojování vánočního stromku (zvládli celou spodní třetinu), ale zakoupili jsme na doporučení paní Tomalové nové škrabadlo Atlas, a s tím jsou obě kočičky taky moc spokojené. Obě zvířátka jsou velmi společenská a účastní se všeho, co se doma děje - od vaření (tady velmi aktivně), stolování, koupání dětí atd. Chilli je o něco aktivnější, má úžasnou dobrosrdečnou povahu, je to velký extrovert a "salámista". Je velký miláček všech dětí a všechny děti po návštěvě u nás touží po kočičce. Nikolka je je obezřetnější, je to opravdová Kočka, je konzervativní a má ráda známé věci a lidi. Ale při hrátkách s Chillim je ona ta dominantní a vyzyvatelka. Ačkoliv má každý jinou povahu, báječně se doplňují a tvoří dobrý kočičí tým. Musím moc paní Tomalové poděkovat, že nám doporučila tak báječný zvířata, máme z nich velkou radost.
Ještě jednou děkujeme a vás všechny zdravíme.

1.5.2012:
Dobrý den, 
chceme vám ještě krátce napsat z domova Chilliho a Nikolky, Chilli teď oslavil 1 rok a z obou vyrostli krásné dospělé kočky (posílám pár fotek). Oba chodí ven, u domu mají velkou zahradu v kopcovitém terénu a nemůžou se přes zástavbu dostat k silnici. Nejsou to žádní noční tuláci, Chilli je větší průzkumník a jako správná kočka pořádně zvědavý, a má bezmeznou důvěru v lidi i zvířata. Nikolka se venku drží spíš lidské smečky a když je doma a Chilli je dlouho pryč, vyžaduje, abychom Chilliho zavolali domů. I s večeří radši počká na něho. Chilli byl nachlazený a musel brát antibiotika, ale i s tím se vyrovnal s nadhledem a se stoickým klidem. Oběma zůstala jejich přítulná, mazlivá a otevřená povaha, až si někdy u Chilliho říkám, jestli nějaký praprapradědeček nebyl náhodou pes. Takže ještě jednou děkujeme za tento skvělý kočičí tým a všichni zdravíme do Hodonína.

Videa, kde je Chilli:


Video z depozita Nadi Tomalové - 20.5.2011


Video z depozita Nadi Tomalové - 1.5.2011


Video z depozita Nadi Tomalové - 22.4.2011


Video z depozita Nadi Tomalové - 18.4.2011

Fotografie z nového domova najdete v naší fotogalerii na Kocky-online.cz.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář