Jdi na obsah Jdi na menu
 


Demi

13. 7. 2008

ObrazekDemi "Moorovou" jsme přivezly z vinohradu z Mikulčic, kde jsme odchytávaly plaché kočky. Spolu s ní jsme přivezly ještě jedno kotě, dospělé kočky jsme po kastraci vrátily zpět. 13.7.2008 byla umístěna k britské kočce Shebě a pejskovi do Kyjova.

Její noví majitelé nám napsali:

13.7.2008:
Koťata na sebe syčí, Deminka papala kuře a teď tu s náma sedí u telky. V novém se vůbec nebojí a je to mazel.

15.7.2008:
Demi se má dobře, se psem je kámoška, ale na kočku prská pořád. Jinak je veselá a mazlík.

19.7.2008:
Tak ty naše holky kočičí jsou od včerejška kámošky. Příští týden pošlu fotky, Demi je teď Sofi.

28.7.2008:
Dobrý den,
posílám pár fotek našich kočičích slečen z Kyjova. Sofi se za poslední týden docela rozjedla, pořád stojí u misky a dožaduje se jídla, takže pomalu ale jistě začíná dohánět stejně starou Shebu. Řádí spolu a co Sheba z lumpáren ještě neuměla, tak ji Sofi bezpečně za ty dva týdny, co je u nás, naučila. Jinak jsou to mazlíci a sluníčka.

30.9.2008:
Dobrý den,
posílám pár fotek našich kočičích slečen z Kyjova. Sofinka se má fajn, je to osobnost, všechno dění doma má pod kontrolou. Mazlit se moc nechce, ale třeba se to ještě změní. V jídle není moc vybíravá, nejradši papká mléčné výrobky, co nemusí, je kuře. Každého příchozího jde přivítat a pak hned běží k misce, takže z hubeného kotěte je pěkná silná kočka. Moc hezky se jí vybarvil kožíšek a zimní srst má prostě nádhernou. Zdravím všechny a přeji hodně úspěchů ve Vaší práci.

Fotografie ze Sofiina nového domova najdete v naší fotogalerii na Kocky-online.cz.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář