Jdi na obsah Jdi na menu
 


Derek (nyní Mikešek) a Efinka

9. 6. 2010

ObrazekObrazek

"Whiskas" kocourka Dereka objevil spolu s jeho sourozenci a maminkou manželský pár v keři na sídlišti v Hluku. Koťata putovala po vakcinaci k nám, kočka zůstala u svých nálezců, kteří se o ni budou dál starat. Derek  byl 23.10.2007 umístěn do Mikulčic, kde bude bydlet společně s dvěma dalšími kočkami. Kříženku britské kočky Efinku jsme v březnu 2010 přivezly ze Strážnice, kde spala u činžáku pod schodama a naše známá ji tam krmila. Patrně patří pánovi, který tam má hodně koček - naše známá je všechny krmí a nechává kastrovat. 9.6.2010 byla umístěna k Derekovi.

30.10.2007:
Dobrý den,
minulý týden jsme si vzali kocourka Dereka (nyní se jmenuje Mikešek). Zabydlel se u nás dobře, hned se skamarádil s naším pudlíkem. Horší to bylo s kočičkami, naše starší, britka Kateina, není moc přátelská, vyhýbá se mu a syčí na něj, ale ona se tak chová ke všem. Zato s naším druhým kocourkem Gariškem si už rozumí, dokonce si spolu i hrají. Jinak je velmi přítulný a pořád se chce mazlit, chovat a s něčím hrát. Ze začátku mu moc nechutnalo, ale teď už jí hodně, nejradši má kuřecí maso a vařeného kapra. Na kočičí granule si zatím nezvykl. V příloze vám posíláme fotku, jak nám pomáhá prát. Příště ho vyfotíme i s naším pejskem Dastýnkem a Gariškem. Přeji Vám hezký den a Mikešek posílá pusinku.

7.12.2007:
Dobrý den,
Mikešek vás zdraví z Mikulčic. Má se moc dobře, s Dastýnkem a Gariškem jsou nejlepší kamarádi, jak sami uvidíte na přiložených fotkách. S Kateynkou (naše britka) si zatím nehraje, ale už na něho nesyčí ani nevrčí. Mikešek je náš velký mazel, pořád se mu musíme věnovat, jinak začne naříkat a mňaukat, a tak ho musím chovat jak miminko a to už začne vrnět. Pozdravujeme jeho bratříčka, který se jmenuje také Mikešek a s jeho sestřičkou jsme stále v kontaktu, protože si ji nechala má sestra.

Fotografie z nového domova najdete v naší fotogalerii na Kocky-online.cz.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Mikeš zdraví Mikeše

(Karin, 11. 12. 2007 12:04)

A druhý Mikešek bratříčka Mikeška taky moc zdraví! Je to drak, všude je ho plno, ale sotva ho člověk vezme do náruče, už vrní jako traktor. Je nerozlučný kamarád s maltézákem Lukinem a spolu vyvádějí lumpárny po celém domě. Už se byl podívat i na zahrádce, největší atrakcí jsou sýkorky v krmítku.