Jdi na obsah Jdi na menu
 


Eliot a Matěj

21. 3. 2009

 

Obrazek Obrazek

 

Bílomourka Eliota porodila spolu s dalšími koťaty ve stavebninách opuštěná kočka. Dělníci je tam krmili, ale posléze koťata přestěhovali do krabice s dalšími koťaty z jiného vrhu od jiné kočky a kočky o koťata ztratily zájem. Teprve pak zavolali nám. Ze všech koťat přežil jen Eliot. Matěj je miloučký hravý kocourek původem ze Slavkova, kde si s ním děti pohazovaly. Naštěstí mezi nimi byla i holčička, která věděla, že kotě je živá bytost a ne hračka, a vzala jej a odnesla domů. 21.3.2009 byli společně umístěni ke kočce do Brna.

Z jejich nového domova máme tyto zprávy:

 

21.3.2009:
Naše žárlivka je uražená, Matěj je skvělej, jsou ve velké předsíni a chodíme si za nimi hrát, ten už by tu byl jako doma. Eliot si jako útočiště našel místo ve skříni a dělá, že tu vůbec není. Je nám jasné, že to potrvá, ale už aby tu byli všichni šťastní a jako doma, ale nebojte, uděláme pro to vše.

22.3.2009:
Tak dneska celý den naše žárlivá potvůrka honila a šikanovala malého Matěje, ale nesl to velmi statečně, spíš bych řekla, že si z ní ale vůbec nic nedělal a dál jí kradl hračky. S Eliotem je to horší, ve skříni v úkrytu se sice nechá mazlit, i vrní, ale ven nejde a nevezme si žádné jídlo ani vodu.

23.3.2009:
Tak mám dobrou zprávu, Eliot už sedává na okně, zatím je pořád dost opatrný, ale dělá pokroky. Osatně všichni dělají pokroky, i naše domácí už tolik nevrčí. Jsou to ale oba opravdu velicí mazlíci, to jsem ani nečekala.

26.3.2009:
Dobry den, posilam prvni fotky Matěje a Eliota v novem domove v Židlochovicích. Je to necelý týden, co jsou v novém prostředí a společne s novou kamaradkou, takze urcite casem poslu dalsi zase o neco zajimavejsi fotky.

2.4.2009:
Dobry den,
posilam dalsi fotky kocicaku.
Jsou uz vsichni uplne v pohode, nase nejstarsi Cicina si zamilovala Mateje a jsou skvela dvojka. Co se tyce Eliota, ten uz se sice oprskl a neboji se, ale na druhou stranu musim rict, ze to neni kocour, ale tele, vsichni doufame, ze z toho vyroste.

Fotografie z nového domova najdete v naší fotogalerii na Kocky-online.cz.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

LQBijaIxD

(bnggjl@zterjd.com, 3. 4. 2010 17:47)

oGh2F7 <a href="http://xpoggvtcuwne.com/">xpoggvtcuwne</a>, [url=http://zmnrkmfqiaxd.com/]zmnrkmfqiaxd[/url], [link=http://ijnghksagxgk.com/]ijnghksagxgk[/link], http://jbcicwzjarrx.com/