Jdi na obsah Jdi na menu
 


Eliot 02

8. 10. 2012

img_1085.jpg Eliota jsme odchytly jako jednoho ze šesti koťat, o které se nikdo nechtěl starat. Toulal se po celé ulici s jejich maminkou, které chybí přední packa, a hledali spolu potravu. Byl přijat s hrozným svrabem v uších a hladový. Je velmi společenský a mazlivý. Ze všech je největší a ve většině her vyhrává s převahou. Rád spí v posteli nebo s některým ze sourozenců. Rád se nechá chovat a hladit. Nevadí mu přítomnost pejsků ani cizích koček. U jídla je většinou první a často loudí po dobrotách. Při jakékoliv práci rád asistuje a pomáhá s tříděním papírů. 8.10.2012 - Eliot byl umístěn do Brna, do domku, k rodině s dětmi a pejskem.

Děkujeme Mgr. Jarmile Hrubešové & kocourovi Lojzovi, kteří Eliota během jeho pobytu u nás podporovali formou adopce na dálku.

Fotky Eliota najdete zde.

 

Z nového domova máme tyto zprávy:

22.10.2012:
V novém domově se už má skvěle, perfektně si zvykl a děti se o něj prý perou, s kým bude v noci spát:-D. Ve volném čase si něco počte, farmaří, nebo si hraje s dětmi.

29.11.2013
Tak jsme mu koupili na vystave pytel... Cuchl k nemu, vlezl dovnitr, protoze jsem mu tam dala kozlika lekarskeho, pak valel dva sudy, nebot se nas drobecek nemohl dostat ven a od te doby pytel lezi na zemi, nebo ho maji kluci na hlave... :-). Takze pytel dostane sestrin kocourek, ktery zjevne neni z Hodoninskeho vrhu, nebot je vyrazne mensi:-))).
Dalsi fotka ukazuje predstavu naseho mazanka-on si mysli, ze budeme mit otevrene okno stale a on si z naseho baraku udela pruchodak. Cekam, kdy si pozve kamarady. Zatim si pozval jen mys a me malem klepla pepka. Hrali si v obyvaku na honku...
To jen par slov k tomu, jak si tu zijeme :-).

5.10.2014
Fotopozdrav zde.

eliot3.jpg1.3.2019
Dobry den, uz je to delší dobu, co jsme si u Vas brali Eliota, dnes Montyho a rikala jsem si, ze Vam poslu par fotek. Je uzasny, pred rokem jsme si vzali z utulku asi triletou fenku, tak nam ted jdou s kocourem do barvy, a to i s altanem. :-)
Hana

 

Fotky Eliota najdete zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Kočičí dvířka

(., 3. 12. 2013 20:38)

Jestli má kocourek možnost chodit ven, kupte mu kočičí dvířka. Na internetu je jejich nabídka v rozličných provedeních, některá lze zabudovat i do okenního skla. Pak si bude chodit ven kdykoliv se mu zlíbí, lze je však samozřejmě i zaaretovat, aby je neotevřel, anebo jen z jedné strany. Kočičí dvířka jsou opravdu prima věc... :_)

Kocouří pohoda!

(Daniela, 3. 12. 2013 20:37)

Tak z tohoto Eliotka vyrostl naprostý pohodář a překrásný kus kocoura!Blahopřeji,je nááádherný a očividně u vás spokojený a šťastný.Jen tak dál.Přeji vše krásné vám všem!

Zdraví Daniela+sedm kočičích čumáčků

sourozenec

(Alice Polaskova, 20. 11. 2012 7:43)

Mimochodem,nas Tobby a Vas Eliot jsou temer identicti :-)

sourozenec

(Alice Polaskova, 20. 11. 2012 7:38)

Dobry den,jsme radi,ze braska dvou kocek,ktere jsme si vzali my (Ema a Lvicek nyni Toby),nasel svuj vlastni domov a ma se dobre jako jeho sestra a braska u nas ve Znojme ;-)