Jdi na obsah Jdi na menu
 


Elvíra (nyní Lízinka)

27. 5. 2008

ObrazekMourečku Elvíru jsme přivezly ze Strážnice, kde ji venku paní chodila krmit. Zavolala nás o pomoc, protože Elvíra nemohla porodit koťátka a ona na operaci neměla peníze. Elvíru odoperovala naše doktorka a koťátka v ní byla už asi 3 dny mrtvá. Elvíra je už v pořádku, je to velice klidná kočička, která neustále vrní. Ostatní kočky ráda nemá. 27.5.2008 byla umístěna ke starší paní do bytu do Přerova a přejmenována na Lízinku. Její noví majitelé nám napsali:

27.5.2008:
Už jsme doma. Než jsme vypily kafe, obešla si Lízinka celý byt, otírá se o rohy, lehla do křesla a taky stoupla mamce na klín. Nechala se pohladit. Vrní a vypadá spokojeně.

 

Náhledy fotografií ze složky


 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Další zprávy od Lízinky

(Milena, 29. 5. 2008 12:53)

Lízinka je mazel a chodí po bytě pořád za mamkou.Teda pokud zrovna nespí v botníku nebo nevyvrací hrnky na polici. První den propátrala svůj rajon dole a už v noci udělala svůj pořádek na té polici. Teď už je v klidu, protože ani v žádném hrnku, ani za obývákovou stěnou, opravdu nikde nenašla jinou kočku a celý byt je jen její.Jogurt jedla na střídačku s paničkou, na zácloně taky pracovaly spolu. Lízinka udělala díru a mamka zašívala. Prostě spolupráce, jak má být. Oběma to svědčí!