Jdi na obsah Jdi na menu
 


Elvis (nyní Baz)

2. 4. 2006

Elvis zůstal s dalšími 4 kočkami opuštěn u domku po zemřelém majiteli. Přežívali tam v mrazech venku v přístřešku 2 měsíce, než začali vadit sousedům. Ti se v březnu 2006 obrátili na Městskou policii, která nás zavolala. Díky jarní umísťovací Výstavě pro kočku Elvis našel nový domov 2.4.2006 v Praze. Jeho nová majitelka nám napsala:

10.5.2006:
Dobrý den, omlouvám se, že se ozývám až nyní. Po měsíci jsme Elvise (nyní Baze podle hračky z amerického animovaného filmu) postupně začali brát na zahradu. Měla jsem strach, aby se nezaběhl, ale Baz naopak ven nechtěl. Lehl si do otevřených dveří a my seděli na lavičce vedle něj. Časem se osmělil a začal po zahradě běhat a „pomáhat“ při pletí a sázení. Po týdnu běhá po zahradě i přilehlém sadu bez problémů, ale pouze odpoledne a večer. Zatím se bojíme nechat ho venku a odejít do práce.
Ještě jednou Vám chceme poděkovat za nového kamaráda. Největší legrace je, když si se synem hrají s míčkem. Celkově je Baz velký mazel a sotva si sedneme, už chce na klín. Při návratu z práce nás vítá a celkově je s ním veselo. Bohužel fotky Vám pošleme později, syn má mobil v opravně.
Moc děkujeme a nashledanou.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář