Jdi na obsah Jdi na menu
 


Fido 02

28. 10. 2010

ObrazekBíločerný Fido byl nalezen na poli, kde ho nejspíš kočka zapomněla, protože tam oraly kombajny. Bylo mu asi 5 dní. Daly jsme ho k Olifce, která ho odkojila. Fido je citlivý a mazlivý, má rád společnost, jí granulky, miluje tučný tvaroh. Hravý a bezproblémový. 29.10.2010 - Fido byl umístěn ke dvěma kočkám a psovi Samovi do Bavorova.

Z jeho nového domova máme tyto zprávy:

1.11.2010
Dobrý den,
posíláme fotky kocourka Fida, naučil se chodit na písek, začal jíst vařené maso, granuleSmile dostal nové jméno, teď se mu říká Vítek.

10.11.2010
Dobrý den,
Velice Vás zdravíme a posíláme nejnovější fotky kocourka Vítka. Je to opravdu velký neposeda, občas potřebuje trošku dostat za uši ale je to i velký mazel. Nejvíce si ale rozumí s našim psem Samem.

2.3.2011
Dobrý den,
Posíláme fotky už téměř dospělého kocourka Vítka, vyrostl, je vykastrovaný, je to pořádný divochSmile Moc se nekamarádí s naším starým kocourem (je to už protivný dědekSmile), ale jinak se má dobře a je spokojený.

24.12.2012
Dobrý den,
po více než roce Vám posíláme fotky našeho Vítka- ohromného manekýna, mlsouna, přejeme Vám za sebe i za něj Veselé Vánoce :-)

Fotografie z nového domova najdete v naší fotogalerii na Kocky-online.cz.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář