Jdi na obsah Jdi na menu
 


Fin a Ken (nyní Matýsek a Ríša)

4. 1. 2008

ObrazekObrazek

Mourečka Fina a zrzečka Kena jsme spolu ještě s jedním jejich bráškou dovezly ze hřbitova, kde pobíhali mezi hroby. 4.1.2008 byli umístěni do Brna do bytu. Jejich noví majitelé nám napsali:

5.1.2008:
Dobry den,
tak kluci cestu prezili v pohode, jeste vecer zkoumali co se dalo. Celou noc radili, mnoukali a snazili se poznat svuj novy domov opravdu dukladne. Jidla si zatim moc nevsimaji, ale Risa (Ken) uz zacina mit hlad, tak uz zkouma misky. Matysek (Fin) porad mnouka, nejspis se mu styska. Ale snad to bude dobry. Posilam i fotky.

20.1.2008:
Dobrý den.
Tak oba kocourci už si u nás docela zvykli. Stále sice v noci řádí, ale už nemňoukají. I jídlo už jim chutná. Vždycky se napřed poperou o jednu misku, pak ji sní společně společně a druhou si nechají na později. Jinak jsou to draci - stihli už shodit květináč a odtahat z linky maso na oběd. Taky při lovení myšiček bourají vše co jim přijde do cesty. Každý si našel své oblíbené místo na spaní- Ríša v umyvadle a Matýsek zase ve vaně - i když jsou ochotni spát v podstatě kdekoliv - viz fotky.


Fotografie z nového domova Ríši a Matýska najdete v naší fotogalerii na Kocky-online.cz.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář