Jdi na obsah Jdi na menu
 


Fren a Tesa

19. 1. 2011

Obrazek Obrazek

Bílomourka Fren a kocourek Forest se v září 2009 připojili k paní v Hodoníně. Paní je vykoupala, ale protože měla v bytě dva velké psy a sama měla alergii, držela je zavřené v chodbě. Vzaly jsme je k nám a hledáme pro ně nový domov. Mourečka Tesa žila dva roky v zahrádkách v Hodoníně, kde ji jedna paní krmila. Pak však soused začal vyhrožovat, že ji zabije, protože mu kálela do záhonků. Paní nás tedy požádala, abychom ji přijaly. 7.1.2011 byly společně umístěny do Mutěnic k lidem, kteří od nás měli Čio.

Děkujeme manželům Štanclovým & Terezce, Kubíkovi, Ferdovi, Myšce a Kryšpovi, a dále paní Kristýně Průchové, kteří Fren a Tesu během pobytu u nás podporovali formou adopce na dálku.

Fren a Tesu jsme nejprve umístily společně proto, aby si jejich majitelé mohli vybrat, kteruo z nich si nechají. Nakonec se rozhodli, že si nechají obě. Z nového domova máme tyto zprávy:

18.1.2011:
Dobrý den,
nakonec jsme se rozhodli, že kočičky si necháme obě, protože se nám obě líbí. Posíláme vám pár fotek a k tomu pár zažitků, které jsme s kočkami prozatím zažili.
/První den/
Tessinka nám po první puštění do pokoje zalezla za postel. Fren byla z počátku vlídnější, ale nakonec se nechala ovládnout strachem a zalezla pod druhou postel. Po pár hodinách se Tessinka nechala pohladit stejně jako Fren. Když jsme se večer připravovali ke spánku, tak začaly postupně vylézat a prohlíželi si celý pokoj. Zašly si i na záchod a najedly se.
/Druhý den/
Ráno jsme se s nimi pomazlili a děti šli do školy a dospělí do práce. První přišla maminka a tak se na ně šla podívat. Zavolala je a ony se přišly pomazlit. Večer, když jsme ležely v posteli se za náma přuišla Tessa pomazlit, ale Fren si zalezla na škrabadlo. Tessa se zpočátku bála na šplhadlo vlézt, ale nakonec sem sama vyšplhala.
/Třetí den/
Kočičky už byli úplně mazlivé a začaly pořádně papat.Hrály si spolu a dováděly. Došli si sednou na klín a nechaly se hladit. Zpočátku nemňaukaly ale teď pořád stojí před dveřmi, že chcou jít ven. Třetí den jsme je pustili po celém bytě a kočičky se přišli skamarádit s babičkou a dědou. Nyní už chodí po celém bytě. Chtěli by jsme se ještě zeptat za jak dlouho po vakcíně, kterou jsme jim kapali na krk, se mohou koupat?

Fotografie z nového domova najdete v naší fotogalerii na Kocky-online.cz.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář