Jdi na obsah Jdi na menu
 


Garfield (nyní Moody)

11. 9. 2008

ObrazekRoztomilý zrzeček Garfield byl nalezen v Chýni u Prahy u hlavní silnice. Uši měl plné svrabu a byl nemocný, ale nyní je již v pořádku a rád by našel svou novou rodinu. Je mazlivý, milý a hravý, velmi hodný, v novém domově bude potřebovat kočičího kamaráda. 11.9.2008 byl umístěn do Kozince, Praha-západ, ke třem kočkám.

Jeho noví majitelé nám napsali:

15.9.2008:
Kocourkovi se daří báječně a kočky ho přijaly taky výborně. Dokonce nám to už i odpustily a od neděle se zase chodí pomazlit. Prtě má také nové jméno. Všude šmejdí a lítá jak raketa, tak jsem na něj volala, že je to hrozný pošuk...no a kamarádka prohlásila, ať se tedy jmenuje Moody. A ono se to ujalo a včera večer už i reagoval. Moody s námi zatím spí v posteli, je hrozně nenasytný, pořád by něco ujídal. A když už nemá svý, jde na granule dospělákům. Trošku nám to připomíná "sežeru mámu, sežeru tátu". Pak má vždycky veliký bříško a k tomu dlouhý hubený nožičky a vykulený očička, pokud zrovna nespinká. Prostě je to náš benjamínek a užíváme si to všichni. Stres z přesunu se nekonal a prcek hned všechno zkoumal, aniž by si všímal našich zvědavých, a ze začátku odměřených, chlupáčů. Nakonec to byli Píďa, Myška a Špuntíková, kdo si musel zvyknout, Moodymu to nedělalo nejmenší problémy. Fotky Vám určitě pošlu, doufám, že ještě tenhle týden.

22.9.2008:
Kocourek rozpohyboval i naší nejstarší kočičku, Špuntíkovou, která si nikdy moc nehrála. Vypadá to, že se s Moodym skamarádila nejvíc, což je nádhera.
Konečně máme upravené fotky, tak Vám je posílám. Moody je úplně úžasný a všude se chlubíme, jakého máme mazlivého krasavce.

Fotografie z Moodyho nového domova najdete v naší fotogalerii na Kocky-online.cz.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

krásné

(Alena, 27. 9. 2008 20:13)

Moc krásné počtení. Kdyby takových krásných zpráv bylo více. Přeji hodně štěstí.