Jdi na obsah Jdi na menu
 


Gaston (nyní Toník)

23. 11. 2008

ObrazekBílozrzavý Gaston se jednoho dne objevil u hodonínských lázní, pravděpodobně jej tam někdo vyhodil. Je hodný, mazlivý, vděčný za teplo, jídlo a pohlazení. 23.11.2008 byl na umísťovací Výstavě pro kočku umístěn do Prahy do domku se zahrádkou a přejmenován na Toníka. Z jeho nového domova máme tyto zprávy:

23.11.2008:
Dobrý večer, píšeme Vám s Gastonem z pohovky, na které se již odpoledne Gaston zabydlel. Baští, pije a ze všeho nejvíc se mazlí. Výhled na zahradu ho fascinuje, mlsně pozoruje ptáčky. Zdá se, že nás přijme, je přátelský klidný mazel. Ozveme se, až se Gaston definitivně zabydlí. Ráda bych Vás ještě požádala o informace o Gastonově původu, v rozčilení jsme totiž vše zapomněly.

11.1.2009:
Dobré odpoledne, moc zdravíme a posíláme zprávu o Toníčkovi. Máme dojem, že si Toníček u nás báječně zvykl a stal se členem rodiny. Pod stromeček jsme mu nadělili obávaný dárek - volný pobyt venku. Měli jsme z toho velké obavy, Toník sice skoro na 2 hodiny zmizel, občas byl vidět, jak běhá u sousedů po střechách zahradních domků, ale pak na zavolání přišel domů celý špinavý a zbytek dne prospal. Ven chodí pravidelně i teď ve velkých mrazech a sněhu, vrací se bez problémů a reaguje i na zavolání jménem.
Po návratu z dobrodružných cest prospí večery u někoho z nás. Taky se naučil pěkně povídat a loudit máslo. Ke granulím mu přidáváme čerstvé maso nebo konzervu a taky nepohrdne míchaným vajíčkem, které dostane pochopitelně jen občas.

Fotografie z Toníkova nového domova najdete v naší fotogalerii na Kocky-online.cz.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář