Jdi na obsah Jdi na menu
 


Guliver

23. 12. 2006

ObrazekČernobílého kocourka Gulivera jsme v polovině listopadu dovezly z chatové oblasti Radějov. Spolu s ním jsme z jedné jediné malé chaty dovezly ještě 11 dalších koťat! Všechna koťata byla ve strašném stavu, podvyživená, nemocná a plná parazitů. Guliver byl umístěn 23.12.2006 do Hodonína k pejskovi Brittovi. Jeho noví majitelé nám napsali:

23.12.2006:
Guliver je u dětí v pokojíčku. Vše si řádně prošmejdil a očichal. Tváří se spokojeně, dokonce se už najedl a napil a teď spí. Už se nám stala malá "nehoda", pokadil nám postel. Posíláme pár fotek.

26.12.2006:
Posíláme další fotografie. Guliver si pomalu zvyká, v obou pokojíčcích už je jako doma. Na záchůdek si chodí, ale s Brittem (pes) se zatím moc kamarádit nechce. Náš britt je moc hrr a on se samozřejmě bojí. Pomalu si na sebe zvykají přes dveře, jednou ho Britt dokonce i olizoval, ale to byla spíš náhoda. Teď se k sobě přiblížili na 30 cm, ale musíme psa pevně držet. Uvidíme, jak to půjde dál.

30.12.2006:
Už jsme snad zase o kus dál. Guliver i Britt se pod dohledem volně pohybují po celém baráku a pomalu si na sebe zvykají. Jěště se nekamarádí, mají ze sebe vzájemný respekt.

 

Náhledy fotografií ze složky Guliver v novém domově

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář