Jdi na obsah Jdi na menu
 


Hadrik

23. 11. 2008

ObrazekČerného kocoura Hadrika nám přivezla paní z Kašnic, která se již nemohla dívat, jak kocourek strádá u svého domova. Měl sice majitele, ti si však pořídili psa, který Hadrika nepustil domů. Hadrik tak mohl svůj domov pouze pozorovat spoza plotu... Přes všechna příkoří, která zažil, miluje lidi a velmi přátelský je i k ostatním kočkám, s kterými by se moc rád kamarádil. 23.11.2008 byl na umísťovací Výstavě pro kočku umístěn do domku se zahrádkou do Kolovrat. Jeho noví majitelé nám napsali:

25.11.2008:
Dobrý den,
jak jsem včera slíbil v SMS, zasílám video z mobilního telefonu - dost špatná kvalita, ale jde o obsah:) - z prvních minut pobytu kocourka Hadrika v jeho novém, doufám trvalém bydlišti. Vypadá to, že by se mu mohlo u nás líbit. Rozhodně se nebojí prozkoumávat další kouty našeho obydlí, i když "hlavní stan" má zatím v koupelně v 1. patře našeho domečku. Až máme trochu strach až nadejde den "D" a my ho budeme moci pustit na zahradu, aby ho ta jeho průzkumnická povaha nezavedla příliš daleko. Třeba nám k tomu také ještě něco napíšete.:) Jinak je to rozhodně velký, ale skutečně velký mazlík. Sice to občasné, řekl bych že vášnivé kousnutí i škrábnutí, člověka překvapí, ale koneckonců musíme respektovat jeho kočičí důstojnost. Ještě pár foteček - zatím jen z mobilu.

4.12.2008:
Hadrik se má dobře, tedy doufám, že by to takto řekl, kdyby uměl mluvit. Zatím ho ještě stále nepouštíme ven, tak vysedává u oken a pozoruje, co se kde šustne. Také si začal hrát s různými hračkami, které jsme dostali nejen od vás, ale poté, co se o tom, že máme kocourka dozvěděli, i od mnoha našich sousedů. Občas, když zapomene používat při hře drápky, hraní připomíná směšné boxování :-). Před naší nejmenší Terezkou (1,5 roku) zatím úspěšně prchá a to z důvodů její nadměrné hlučnosti, ale i na ní si pozvolna zvyká a délka úprku se úměrně zkracuje. S námi ostatními si už myslím postavení ve smečce vyjasnil a těch pár drobných škrábanců upadlo v zapomnění.

Fotografie z Hadrikova nového domova najdete v naší fotogalerii na Kocky-online.cz, video můžete shlédnout na Youtube.com.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář