Jdi na obsah Jdi na menu
 


Heppy (nyní Terezka)

3. 12. 2006

ObrazekTříbarevná kočička Heppy byla v říjnu 2006 nalezena i se svou sestřičkou (též již umístěnou Pipi) na sídlišti v keři. Obě byly velmi hladové, bojácné a vystresované. To se ale dobrou péčí rychle změnilo. Heppy je přátelská, velmi hravá, milá a mazlivá. Nový domov našla díky 8. celostátní umísťovací výstavě Vánoce v útulku - byla umístěna do Prahy. Její noví majitelé nám napsali:

5.12.2006:
Heppy je v pohodě.Okamžitě se po příjezdu zabydlela a baští taky dobře. Je v neustálém kontaktu s námi a manželce je často uvelebená v klíně.Dnes s námi prospala noc v hlavách.

21.12.2006:
Hezké předsvátcí Vám všem,
posílám Vám zprávu o aklimatizaci Heppy. Má k dispozici stometrový byt se všemi romantickými zákoutími, závěsy a vůbec. Stejně nejraději má ale štafle. Velice rychle se rozkoukala v novém prostředí. Potvrzuji,že je skutečně velmi mazlivá. Je také velký jedlík a ráda a vytrvale si hraje.
Má se k světu a posílám její foto.
Ještě jednou pěkné svátky......

13.3.2007:
Vážené dámy, posílám Vám fotky Heppy, kterou jsme pro její dovednosti nově pojmenovali Terezou, Terezkou, Terkou. O prodlouženém víkendu jsme byli poprvé na chalupě. Celou dobu jsme ji měli samozřejmě uvnitř. Stejně se jí z pece nikam nechtělo.

11.9.2007:
Dobrý den dámy,
po nějaké době Vám referuji o Terezce, která za tu dobu vyrostla do pěkné baby. Navíc jsme ji pěkně rozmazlili, a tak si užíváme. Posílám pár fotek Terezy, které dokumentují její osobnost.

9.11.2011:
Hezký den Vám přeji.
Zasílám fotky z r. 2010 okolo Vánoc. Je na nich Tereza a sousedovic kocourek, který Terezu navštěvuje. A Tereze se stále daří. Všechny zdravím.

Fotografie z nového domova najdete v naší fotogalerii na Kocky-online.cz.

 

Náhledy fotografií ze složky Terezka v novém domově

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář