Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jeníček(02)

21. 8. 2013

dscf2833.jpgKocour, kastrovaný, nar. 6/2012

Černobílého Jeníčka jsme odchytily v 12/2012 u činžáků. Někdo jej pravděpodobně vyhodil. Když jsme ho našly, tlačil se v takovém maličkém výklenku k činžáku, na kusu papíru. Byla mu veliká zima, byl vyděšený a hladový....  Byl nemocný, zprvu bojácný. Dnes už je velký pohodář a moc rád se mazlí. 21.8.2013 byl Jeníček umístěn ke kočce do domku se zahrádkou v Hodoníně.

Fotky Jeníčka z doby jeho pobytu u nás a z nového domova najdete zde.

Děkujeme Evě, Daně, Renatě a Lucce z Ratiškovic, že ho po dobu pobytu u nás podporovali formou adopce na dálku.
 

Z jeho nového domova máme tyto zprávy:


1.9.2013
Dobrý den,
posílám pár info o kocourovi. S přítelem jsme ho přejmenovali na Damiána, tak mu říkáme Dami nebo Damíku. Už je to mnohem lepší než to bylo. Dojde za námi i do postele a je hodně hravý. S Pepinou se večer honí a dokonce se houpal i na závěsu :). Posílám několik fotek, ale s Pepinou je jen na jedné z nich protože byla zrovna venku. Ale posílám i fotky Pepiny abyste viděly jeho kamarádku. 

13.10.2015
 Chtěla bych Vás pozdravovat od kocourka Damiána (u Vás Jeníček). Má se moc dobře se svojí černobílou kamarádkou Pepinou. Je to velký mazel, pohodář a žrout. Loví myši. Jeho největší úlovek byl zajíček, kterého si donesl domů a ojedl mu za záchodovou mísou hlavu (chudák zajíc). Bydlíme ve Stavěšicích u Kyjova. Bydleli jsme v Hodoníně, ale provdala jsem se s Damiánem a Pepinou až tam. Posílám pár fotek. Je to z mobilu, tak nejsou moc kvalitní.


jenicek.jpg

Jeníček - Damiánek je spokojený v novém domově, na fotce s kamarádkou Pepinou.

Další fotky Jeníčka najdete zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Damík

(Daniela, 4. 9. 2013 7:55)

Moc pěkní kočičí mazlíci,mají se očividně u vás hezky.Přeji vše krásné Vám, i Damíkovi a Pepince.
Daniela a její miciny