Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jituška 02

11. 11. 2012

jituska02-02.jpgTříbarevnou Jitušku našla naše známá v prosinci 2011 u gymnázia v Břeclavi. Potulovala se tam, nikdo se k ní nehlásil, a protože to bylo u hlavní silnice a hrozilo, že ji přejede auto, vzala ji raději k nám. 26.3.2012 byla již jednou umístěna, byla ale kvůli změně v rodinné situaci majitelů vrácena. Jituška je u nás moc nešťastná, trpí tím, že je tu tolik koček. Lidi má moc ráda, je milá, hravá a mazlivá. Bude spokojená jako společnice k podobně staré kočce, ale i jako jedináček, pokud nebude doma příliš často sama. Přestože v předchozím domově měla výběh, vzhledem ke své klidné povaze může být umístěna i do bytu. Nový domov našla díky umisťovací Výstavě pro kočku - 11.11.2012 byla umístěna do Prahy.  

Děkujeme Garfovi, Johance a Flekiemu Straňákovým, kteří Jitušku do jejího prvního umístění podporovali formou adopce na dálku. 

Fotografie z prvního nového domova najdete v naší fotogalerii na Kocky-online.cz.

Fotky Jitušky najdete zde.

 

Z jejího nového domova máme tyto zprávy:

12.11.2012
Dobrý den, včera jsem si od Vás přivezla Jitušku. Musím přiznat, že jsme z ní celá rodina nadšeni, Jituška se aklimatizovala velice dobře, je moc milá, hodná a mazlivá. Na zavolání přiběhne jak pejsek, takovou kočičku jsem ještě nikdy nezažila.....
Jen jsem se chtěla zeptat, zdá se mi, že asi nebude obyčejná kočička, že asi bude něčím křížená, jestli nevíte.... ! máme doma ještě morčátko, tak jsem je dala k sobě aby se očuchali a Jituška vydrží sedět dlouhé chvíle u bedýnky a pozoruje ho, je to legrace... :-) Bude se mít u nás jak v bavlnce, nic jiného si nezaslouží, je to naše zlatíčko. Mějte se moc hezky a příště pošlu i fotky.

11.12.2012
Dobrý den, posílám pár fotek Jitušky........ má se moc dobře a je to naše zlatíčko........ Nejvíc si oblíbila mého syna, pořád jí má na klíně a chce mazlit.......... Jsem ráda, že se tak bez problému u nás zabydlela. Mějte se moc fajn.

10.6.2013
Dobrý den, posílám pár fotek Jitušky...  
má se moc dobře, je to naše zlatíčko.  Mějte se moc hezky
.


12.5.2014
Dobrý den,  posílám pár fotek Jitušky.  Má se báječně je to naše zlatíčko. 

30.3.2015
Dobrý den, posílám pár fotek Jitušky, máme se báječně a nic nám nechybí. Přeji  krásné  jaro  a  hodně veselých  kočiček. Mějte se moc hezky M.

mensi.jpg28.11.2019
Přeji krásný den,
dlouho jsem se neozvala, tak posílám pár fotek Jitušky, máme  jí od Vás od roku  2012. Je to naše zlatíčko a daří se jí dobře. Přeji hodně zdraví a mějte se krásně,  M.

Fotky Jitušky najdete zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Moc pěkná kočička

(Daniela Jestřábová, 11. 6. 2013 13:39)

Děkuji za potěšující zprávy o Jitušce a důkazné foto které potvrzuje,že je o Jitušku s láskou pečováno.Hodně štěstí a zdraví kočanďě i její rodince.
S pozdravem Daniela z Milotic a její sedmičlenná kočičí smečka + labradorka Lussy,jo a manžel Roman......