Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jonáška a Fin (nyní Dan), Ozák (nyní Bertíček) a Bobo

8. 3. 2016

 

Obrazek Obrazek

Drobounká kočička Jonáška byla jako nevhodný dárek hozena do zahrádek k druhým kočkám. Bylo jí teprve 5 týdnů. Když se dostala k nám, byla velice nemocná. Je milá, hravá a mazlivá, ideální společnice k podobně starému kotěti. 26.3.2010 byla umístěna do Brna do bytu ke kocourkovi Lumpíkovi. Mourek Fin se ubytoval v květináči na předzahrádce v kavárně Fiesta v Hodoníně. Zaměstnanci kavárny jej zpočátku krmili, ale začal být tak drzý, že hostům lezl do talířů, a tak jsme jej 19.9.2009 vzaly k nám. 16.4.2011 byl umístěn k Jonášce.

Děkujeme MUDr. Daniele Vitouškové, která Fina během pobytu u nás podporovala formou adopce na dálku a posléze si jej osvojila.


ozak.jpegKocour, kastrovaný, nar. 3.6.2013

Ozák je kocourek, který byl od malička prostě mazlíček. Rád si hraje s kočičkami. Většinou miluje spinkání na polštářku, který vyhledává. Největší zvláštností jsou jeho očka jako koťátko si hrál se sourozencem a poškodil si rohovku. Očko už mu zůstalo modré a druhé má žluté. Měl sníženou imunitu a byl nemocný. Nyní se nám ho podařilo vyléčit. Bohužel je hluchý. Proto je vhodný pouze do bytu! Určitě by neměl jít sám nejlépe s nějakou kočičkou od nás nebo ke stejně staré kočičce , kterou máte doma. Je velmi fixovaný na společnost. Jak kočičí tak lidskou!! Může jít i k podobně staré kočičce,je vhodný i k dětem. Ozák opravdu potřebuje hodně lásky  a je rád středem pozornosti. Rád asistuje v kuchyni při vaření , kde si lehne pod nohy a je rád ve Vaší společnosti. Je to velký jedlík a miluje kapsičky a vařené masíčko. 29.3.2014 byl Ozák umístěn do bytu do Brna ke kočičkám Jonášce a Danovi. 5.3.2016 - Dnes přišla z domova Ozáka-Bertíka moc smutná zpráva, Bertík odešel náhle do kočičího nebe (pravděpodobně aneurysma). Bertík bude své rodině moc chybět a obzvláště malému Davídkovi, se kterým byl velký kamarád. Je nám to moc líto.

Děkujeme MUDr. Daniele Vitouškové, která Ozáka během pobytu u nás podporovala formou adopce na dálku a posléze si jej osvojila.

Fotografie z nového domova najdete v naší fotogalerii na Kocky-online.cz, od 18.8.2013 pak zde.

bobo350.jpgKocour, kastrovaný, nar. 5/2015

Bobo je jedním z koťat (Bobo, Sába, Murin, Čiko, Tuli a Suri), která našla paní v Dubňanech ve své garáži. Před tím našla před domem kočku, kterou srazilo auto, kočka nebyla její a tak nevědělĺa, že má v garáži šest koťat! Ta dala o sobě vědět, až byla hladová, bylo jim asi měsíc. Bobo je hravý a zvídavý mladý kocourek a v novém domově potřebuje parťáka. 8.3.2016 byl Bobo umístěn do bytu, do Brna, místo Ozáka - Bertíka, který náhle odešel do kočičího nebe.

Další fotky zde.

 

Z nového domova máme tyto zprávy:

3.4.2010:
Dobrý den,
posílám Vám foto Jonášky. Je moc milá a dobře se zabydlela.
Již první den nedala najevo strach z Lumpíčka a zcela beze strachu se mu vrhala do jeho misečky a lehla si do jeho pelíšku. To se mu nelíbilo.
Teď už se spolu i honí, ale když mu vleze do jeho křesla, tak to ni zavrčí, stejně tak nemá moc rád, když mu chodí do jeho misky.
V noci se mnou oba nejraději spí v posteli.
Moc Vám děkuji za tak milou kočičku a myslím si, že i Lumpík je rád, že není sám.
Přeji hezký den a srdečně Vás zdravím

19.4.2010:
Dobrý den,
posílám další foto Jonášky - je z ní úplně "vědecký typ" a kdykoliv zapnu počítač hned si na něj lehá. Je stále živá a velmi všetečná, u všeho musí být první, všechno chce hned vidět. Donutila Lumpíka, který byl vyloženě pecivál, k pohybu.:-) Dokonce i vyskočil na skříň, což nikdy předtím sám neudělal. Jonáščina nejoblíbenější hračka je plyšový ježeček, se kterým i spí a také ji moc baví stále dokola honit různé míčky. K tomuto dokonce strhla i Lumpíka, který občas zapomene na svůj věk a dovádí s ní jako kotě.
Moc mě mrzí, že se Vám nepodařilo dojet v neděli na výstavu. Myslím si, že děláte něco naprosto úžasného.

14.6.2010:
Dobrý den,
posílám nové foto Jonášky. Úspěšně zvládla kastaraci – stehy už má vytažené a vše proběhlo v pořádku.
První její víkend na zahradě strávila na chatě v posteli, na zahradu vyšla jednou a zase skočila honem do chaty.
Ale určitě si zvykne – když jsem ji vzala do náruče a prošla se s ní po zahradě, zvědavě pozorovala okolí.
Doma si podrobuje celou naši domácnost a je jí všude plno. Občas zaútočí na Lumpíka a snaží se ho vyprovokovat.
Ten je nyní nemocný – špatně dýchá a užívá antibiotika, a je vyšetřován na srdíčko, proto na její výzvy na hraní nereaguje.
Jonáška si jeho nezájem vynahrazuje  hrátky se všemi plyšáky a míčky a útoky na ostatní „nekočičí“ členy rodiny.
Je velmi vynalézavá a některé její kousky nás často rozesmějí.
Přeji Vám hezký den, hodně štěstí ve Vaší skvělé práci a posílám pozdrav všem kočičkám

7.12.2010:
Po delší době posílám pozdrav od Jonášky a také pár aktuálních fotek. Jonáška měla v září rok a je z ní už opravdu velká "dáma". Bohužel smutná zpráva je to, že našemu kocourkovi Lumpíčkovi se stále zhoršovalo srdíčko a poté se přidala i nedostatečnost plic a musel být ve velmi těžkém stavu uspán. Jonáška sama ale nezůstala. Naprostou souhrou náhod se k nám dostalo malé téměř polomrtvé koťátko, nalezené na půdě jedné chaty na Vysočině.
Koťátka se našla tři, ale bohužel jen jedno živé.
Jonáška se o "malou" je to kočička, které říkáme Aminka, starala od začátku s námi. Z Aminky je už pěkná čiperka a obě spolu vyvádějí jedna radost.  Stále sleduji Vaše stránky a přeji Vám hodně síly a odhodlání do další úžasné práce.
Srdečně zdravíme a zasíláme pozdravy "našemu" Finovi a Santánovi a také pozdravy všem kočičkám.

11.4.2011:
Dobrý den,
posílám nové foto Jonášky. 26.3.2011 to byl přesně rok, co jsem si ji od Vás odvezla. Jonáška nyní ovládá naši domácnost. Je velmi komunikativní, ale také svá a má ráda, když se vše řídí podle ní. V létě k ní přibyla malá Aminka - tehdy jako malý drobeček, která už je taky nyní velmi svá. Je ovšem naprosto odlišné povahy. Hraje si a spokojená je jen "mezi svými", ale jakmile přijde někdo na návštěvu není vůbec poznat, že máme dvě kočičky. Jonáška každého vítá a s každým se hned kamarádí. Aminka se hned schovává. Ale jak vidíte na fotce je to opravdu jen, když přijde někdo nový, protože "malá" Aminka je ta kočička povalující se na stole. Jonáška zase okupuje "své" křeslo. Nicméně, protože nám v srpnu umřel náš kocourek Lumpík ještě uvažuje o kocourkovi. A ráda bych se poradila, jestli by se k těm našim dvěma "holkám" hodil kocourek Fin???  Děkuji za odpověď a přeji hodné síly a odhodlání do Vaší skvělé práce.
Pozdravy též všem kočičkám.


17.5.2011:
Dobrý den,
včera to byl měsíc, kdy do naší domácnosti přibyl Fin (říkáme mu Dan). První kontakt s Jonáškou byl ještě v přepravce. Otevřela jsem dvířka od přepravky v kuchyni a zvědavá Jonáška tam hned vlezla a začalo tzv. seznamování. Jen vrčení a prskání, kdy chudák Fin vystřelil z přepravky a schoval se pod kuchyňskou linku. Jonáška odkráčela středem. Aminka reaguje na každou změnu tak, že se schová, takže zalezla v obyváku pod topení, kde strávila dalších 10 dnů. Fin/Dan byl asi 4 hodiny pod linkou podle mě naprosto bez pohybu, tak jsem
ho potom vytáhla, vzala do náruče a vše mu v bytě ukázala. Zalezl si v ložnici pod postel, ale už zvědavě vykukoval ven. Jonáška se prvním kontaktem uklidnila a za občasné zasyčení se chtěla seznamovat. Jediná Aminka stále trucovala pod topením, kam jsem jí umístila její misečku a misku s vodou, takže vždy jen vystrčila hlavička, nechala se podrbat pod krčkem, nabaštila se a zase zalezla. Do rána se ještě párkrát ozvalo syčení a vrčení mezi Jonáškou a Finem/Danem, ale druhý den už bylo vše celkem v pohodě a večer už spolu očuchávali nové květiny na stole - posílám fotku. Aminka vylezla až po 10 dnech, kdy si myslím pochopila, že trucováním nic nezmůže. Začala se chovat úplně normálně. Takže dneska vyvádějí všichni tři
dohromady. Občas na sebe sice zavrčí, ale spíš tak v rámci hry. Jen nevím, kdo je v té "naší smečce" šéfem. Mám totiž pocit, že si to mezi sebou střídá Daneček s Jonáškou, ale že v tom zatím nemají jasno. Daneček se totiž nedá, okupuje "Jonáščino" křeslo naprosto bez ostychu. Když si do křeslu sednu já, hned mi vyskočí na klín a uvelebí se na mě a dává najevo, že on je tu šéfem. Je velký mazel a stále se chce mazlit. Holky ho samozřejmě "naučily", že v kuchyni je nejlepší místo na hlídání u ledničky a taky ho naučily, jak si vyskočit na kuchyňskou linku. Velmi rád má pobyt na balkóně, takže kdykoliv je balkon otevřený, vyvaluje se na něm Daneček. Jsem zvědavá, jak se mu bude líbit na zahradě.
Posílám Vám pár fotek a přeji všem hezký den a pozdravy všem kočičkám.


18.8.2013
Dobrý den,
po delší době se dáváme zprávu, co je v naší kočičí "smečce" nového.
Daneček převzal plně vedení naší domácnosti, je to velký mazel, ale také velký žárlivec.
Naštěstí Jonáška je úplný flegmatik a z ničeho si nic nedělá. Aminka je ocásek Jonášky, takže holky drží stále spolu,ale když nemá Jonáška zrovna náladu, drží se Aminka Danečka.
V noci jsou holky zvyklé spát ve svém pelíšku v ložnici, hned vedle postele.
Daneček to pojal tak, že jeho pelíšek je moje postel a někdy mě i předběhne a unaví ho čekání než jdu spát. (vidíte na fotce). Jonáška je také technický typ a hrozně ráda usíná na počítači.
Nicméně k "lumpačení " se spojí všichni tři dohromady a společně likvidují květináče, co jim stojí v cestě.Velmi se jim také líbí povalování na sluníčku a honění hmyzu všeho druhu.
Více napoví pár fotek v příloze.
Mějte se moc hezky a moc Vás všechny a samozřejmě i kočičky zdravíme.
Jonáška, Aminka, Daneček


29.11.2013
Nové foto v galerii: Daneček a jeho plyšák a Jonáška nový pelíšek.

5.3.2014
Dobrý večer, Lucko,
děkuji za skvělou zprávu, už jsem si prohlížela fotky Benjaminka v novém domově -:) K další adopci jsme si společně s Danečkem vybrali Ozáka -:) Danda se mi povaluje na klíněa strká packou do klávesnice. Tento email už píšu na podruhé - první už dokonale vylepšil -:) Holky se povalují vedle -:) Posíláme pár fotek, co je u nás nového. A také posíláme pozdravy všem! Daniela V., Aminka, Jonáška, Daneček

1.4.2014
Tak si myslím, že Ozáček se u nás už docela dobře zabydluje. Nicméně reakce našeho domácího osazenstva byla trochu jiná, než jsem čekala. Měla jsem největší strach z Danečka, ale ten byl nejvíc v pohodě. Dokonce už v neděli baštili spolu s Ozákem vedle sebe, jakmile ale Ozáček vlezl do jeho misečky, Danda ho nemilosrdně sekl packou, jako, že to teda ne. Jonáška, která je vždy v pohodě, se chovala, jako uražená princeznička a to mě dost překvapilo - prskala a syčela a nehodlala se s nikým kamarádit. Aminka zalezla pod postel, ale to je její obvyklá reakce na jakoukoliv změnu. Takto to probíhalo v neděli a v pondělí. Dnes už Aminka vylezla ze svého úkrytu, ale tváří se jakoby nepřístupně, Jonáška už nesyčí -:) No a Ozáček okupuje Dandovo křeslo, pobíhá za ním, a vyhřívají se spolu na sluníčku na balkóně -:) Posílám zatím jen jednu pořízenou fotku, protože kdykoliv se kamkoliv zvednu, Ozák hned utíká za mnou -:) Mějte se moc krásně a všechny zdravíme, Daniela a kočičí smečka.

1.5.2014
Dnes je to měsíc a dva dny, co se k nám nastěhoval Ozák teď už Bertíček. Je to takový náš mazílek. Moc rád baští, takže nakonec místo 4 miseček máme 5, protože prostě Bertík vyžaduje dvě -:) Baští  jogurt i pribiňák, ale také si moc rád dá kozí mlíčko. U miseček je ráno i večer první, jak mě vidí, že jdu do kuchyně už běží za mnou a zajímá ho co tam dělám. Jak je teď venku hezky, tak jsou všichni stále na balkóně - v podstatě je to balkon kočičí -:)
Jonáška i Daneček se s ním sžili pěkně, Aminka ještě trochu trucuje. Bertíka naprosto ignoruje a tváří se, že ji naprosto nezajímá.  Ale to je v jejím případě úplně normální. Hrozně dlouho jí trvá, než si na cokoliv zvykne. Jinak si myslím, že je Bertík u nás spokojen. Už byl za tu dobu i nemocný cca po dvou týdnech, co byl u nás. Byli jsme na veterině, dostal antibiotika na týden a kapky do očiček ( to se mu nelíbilo vůbec). Antibiotika zvládl celkem dobře. Nyní už je zase zdráv. Ráno vstává první a všechny prohání -:) Posíláme pár fotek. Všechny moc zdravíme, Daniela + Aminka, Jonáška, Bertík a Dan

9.7.2014
Dobrý den, posíláme zprávy, co je u nás nového. Myslím, že k lumpačení už se spojila celá naše čtyřčlenná kočičí smečka a všichni jsou spokojeni. Bertíček nám trochu vyrostl -:) Váží 3,5kg. Na balkon dostal nový pelíšek ( na fotkách je bílý kocourek na černém pelíšku) a je s ním naprosto sžitý -:). Aminka, už se zcela uklidnila a chová se normálně. Bertík občas vymyslí takové polohy či místa, k ležení, že se musíme smát. Je opravdu velmi společenský a musí být neustále s někým. Bohužel měl i  úraz a skončili jsme na veterině. Honili s ostatními mouchu v obýváku a jak Bertík vyskočil, špatně dopadl na zadní nožičku a začal pajdat. Byli jsme na veterině, paní doktorka mu udělala rentgen, nožička zlomená není, jen naražená, dostal léky proti bolesti a bylo vidět, že hned jak začal účinek léků, Bertík ožil a už zase hopsal vesele dále. Nicméně paní doktorka našla vrozenou vadu obou zadních nožiček a říkala, že by i zvažovala operaci. Za týden jedeme na kontrolu, bude tam ještě pan doktor a budou se radit zda by byla operace vhodná.
Daniela + Aminka, Bertík, Dan, Jonáška

14.9.2014
Dobrý den,
posílám pár fotek naší kočičí smečky. Myslím, že je vše v pořádku a všichni se pěkně sžili. Bertík má hrozně rád společnost všech a jak vidíte na fotkách nerad spinká sám -:). Nožička ho už nebolí a na veterině jsme se domluvili, že operace není potřeba. Mějte se moc hezky a všechny Vás moc zdravím
Daniela + kočičí smečka

11.4.2015
Dobrý den,
je neuvěřitelné, jak ten čas letí -:)
26.3. je už 5 let, co máme Jonášku, 
16.4. to budou 4 roky, co máme Danečka  a
29.3 rok, co máme Bertíčka.
Ode dne 3.3.2015 máme další přírůstek do rodiny, ale tentokrát ne kočičí -:) Narodil se nám chlapeček Davídek. Nejvíc v pohodě z malého Davídka byly obě kočičky, jak Jonáška, tak Aminka se zachovaly úplně stejně. Očuchaly si ho a přestaly ho řešit -:). První dny byly trochu nervózní z dětského pláče, dnes může malý plakat ostošest a holky se naprosto s klidem povalují vedle a ani jedno očičko neotevřou. Bertíček je velmi společenský, tak vzal malého, jako součást své smečky. Nejvíc žárlil Daneček, teď už je to lepší, ale pořád ještě není úplně v pohodě, když malý pláče. Zato se velmi rychle naučil spinkat v jeho kočárku a v postýlce. Posílám pár fotek z naší domácnosti.
Pokud by se Vám nějaká hodila do kalendáře, budeme rádi, nicméně nevím, zda mají správný formát.
Všechny Vás moc zdravíme
Daniela, Davídek + Aminka, Jonáška, Dan, Bertík

3.5.2015
Dobrý den,
posílám pár fotek Davídka a kočen. Bertík je takový jeho ochránce - asi tak nějak vytušil, kdo s ním bude v budoucnu provádět lumpárny, takže si ho "hlídá" už teď. Holky jsou dámy, malý je zatím moc nezajímá a Daneček se objevuje vždy tam, kde Davídek zrovna není a to místo okupuje - ať už je to kočárek, sedačka či postýlka. Mějte se moc hezky a všechny Vás zdravíme
Daniela a spol.

14.11.2015
Dobrý den,
posílám pár fotek z naší "rodinné smečky". Davídek má 8 měsíců a leze, kde se dá. Naše kočičí osazenstvo kompletně pochopilo, že už s tím nic nenadělá -:) Když se chtějí v klidu vyspat, přesouvají se do vyšších etáží. Pokud zůstanou na podlaze, moc toho nenaspí. Davídek má kočičky rád a chce si s nimi hrát. Když mají kočeny náladu zapojí se už všechny čtyři. Nejvíc ovšem Bertíček s Aminkou.
Daneček byl už i párkrát k Davídkově pobavení chycen za ocásek a byl velmi překvapený, co to ten malý "tvoreček" dělá. Davídek se tomu chechtal na celé kolo. To Bertík je rychlejší a zatím se mu podařilo vždy uskočit, i když se tváří, že tvrdě spí, jakmile se malý přiblíží, posune se Bertík z jeho dosahu -:). Jonáška je opravdu stále za dámu a hraje si jen, když má chuť.
Musím říct, že se opravdu nenudíme -:)
Až zase něco nafotím, pošlu další fotky.
Všechny zdravíme
Daniela, Davídek a Aminka, Jonáška, Bertík a Daneček

 

Další zprávy po příjezdu Boba:

9.3.2016
Po náhlém odchodu Bertíka přibyl do domácnosti Bobo:

Dobrý den,
včerejší první den Boba (dle Davídka Bebeho) u nás byl ve vzájemném "oťukávání" všech.
Vypadá, že je to moc hodný kocourek a v pohodě, ale malého Davídka se zatím bojí. V klidu vylezl z přepravky a nechal se očuchat Jonáškou - bez syčení, a Danečkem, který dvakrát zasyčel. Ale pak Davídek zjistil, že je doma bílý kocourek a vrhl se na něho s voláním Bebe - tak jak byl zvyklý na Bertíka a malý Bobo se lekl a zalezl pod vanu. Vylezl, když Davídek spal a nechal se ode mne pohladit a pochovat a u chování v náručí spokojeně předl.
Před Davídkem zatím utíká. Dnes si ale vyskočil na skříň a pozoruje nás z výšky, jak si hrajeme. Tak si snad na Davídka brzy zvykne.
Moc děkujeme za kocourka! Myslím, že jste vybraly moc dobře.
Daniela a spol.

 

18.3.2016
Dobrý den,
Bebe (Bobo)  si u nás zvyká dobře. Mezi "kočičí smečku" zapadl dobře, nesyčí ani Aminka a to je velký úspěch. S Jonáškou už i spává. Před Davídkem se má ještě na pozoru, ale už tolik neutíká, někdy se jím  nechá pohladit. Moc se mu líbí v kuchyni -:) Chutná mu hlavně šunka, tvaroh ho nezaujal. Taky si stihl vyzkoušet, jak se spí v kočárku.

bobokolaz400.jpgVíce je vidět na fotkách.
Hezký den všem
Daniela a spol.

 

 

 

 

 

 

 

15.4.2016
Dobrý den,
posílám pár fotek, co je u nás nového, hlavně jak dobře zapadl do naší domácnosti Bebe (Bobo).
Má neuvěřitelnou trpělivost, protože Davídek je mu neustále v patách a provádí s ním všechno možné - od tahání za ocásek až po pusinkování. Bez Bebeho se ani nenajíme -:)  A vypadá to, že Bebe moc dobře pochopil, co se od něj čeká -:) V kuchyni se tváří, že ho zajímá Davídkovo jídlo, a malý se spokojeně nabaští. Ale ve skutečnosti tomu tak není-:). Když jsem nechala na stole zbytek Davídkova jídla ( zelenina, brambory) ani ho nenapadlo se tím nějak zabývat. Zato velmi obratně stáhl šunku z mého chleba na kuchyňské lince -:) Jinak Jonáška oslavila 6 let s námi a 16.4. bude s námi 5 let Daneček. Více na fotkách. Hezký den vše Daniela a spol.

Fotografie z nového domova najdete v naší fotogalerii na Kocky-online.cz, od 18.8.2013 pak zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Nádherný domov!

(Daniela se svými osmi kočkoláskami, 13. 4. 2015 9:07)

mají ty vaše krásný kočičandy,to se musí uznat!Jste úžasní,že se nenervujete a nesekýrujete kočeny,že si "dovolí"hupsnout a usnout na místě výhradně pořízené pro malého Davídka(gratulace k pěknému miminku),znám matky,které by se z takové situace hroutily a ihned by cpaly kočku z domu-hlupačky!Dříve děti rostly vedle domácích zvířat,spávaly s nimi,byly s nimi ve stálém kontaktu a nevyrostly z nich takoví bezcitní zmetci,jako z mnohých děcek dnes,kteří žijí ve "sterilním"prostředí ve stínu monitorů na kterých si hrají tak,že díky stupidním počítačovým hrám rozstřílí vše, co se pohne!Potom není divu jak to ve světě vypadá a kam to vše spěje a dospěje-bohužel!
Vaše kočičí smečka je určitě v tak krásném a pohodovém domově velice spokojená a šťastná,moc jim to přejeme.
Daniela a její kočkomazlové

Re: Nádherný domov!

(Iva, 13. 4. 2015 11:01)

Souhlasím, po příchodu miminka není potřeba se zbavovat kočky, děti, které vyrůstají s kočkami a psy mají krásné dětství a pár chlupů v postýlce nebo kočárku nikomu neublíží :-)

Re: Nádherný domov!

(Daniela + 4 členná kočičí smečka, 19. 4. 2015 11:50)

Děkujeme moc za super komentář! Snažíme se, aby opravdu všichni členové naší domácnosti žili v klidu a pohodě. Já sama jsem měla kočičky v postýlce dříve než jsem chodila -:) a vždy mně to přišlo normální. Heboučký předoucí kožíšek je přece tak nádherný -:) Těch 8 kočiček se má taky jistě skvěle! Moc zdravíme a přejeme jen samé krásné dny a pohodu. Daniela + všichni z Brna

skvělá partička

(Daniela, 2. 5. 2014 7:43)

a naprostá očividná spokojenost!Moc všechny zdravíme a přejeme jen to nejlepší,především zdravíčko a pohodu!
Daniela a její sedmičlenná kočkoparta

Všem kočičákům :-)

(Iveta, 2. 1. 2014 12:29)

Tedááá - koukám na Danečka, pořád ho vidím, jak se mi před čtyřmi lety..snad na den přesně otíral o kalhoty, když jsme si jeli pro Prettynku a do náruče nám skočil Kuba. Nádherný přenádherný murison a vypadá nějak blahobytněj.. ten se musí mít náramně :-)
Hodně štěstí přejí kočičáci z Bílovic :-)