Jdi na obsah Jdi na menu
 


Julián a Lara (nyní Filípek a Líza)

8. 2. 2009

 

Obrazek Obrazek

Rozkošný zrzeček Julián a tříbarevná Lara se spolu s dalšími koťaty narodil přitoulané kočce v kůlně u rodinného domku. Oba jsou moc milí, hraví, rádi se mazlí  a dovádí s ostatními koťaty. 8.2.2009 byli společně umístěni do Plzně do bytu a přejmenováni na Filípka a Lízu.

Z jejich nového domova máme tyto zprávy:

9.2.2009:
Koťata jsou hodně vyděšená, zalezlá pod postelí a první kontakt proběhl až v jednu hodinu v noci. Ale jsou sladký, už se mazlíkovali a Julián prý spal manželovi pod peřinou a ráno koketoval, než zazvonil budík. Pak zmizel pod postelí. Až se osmělí, tak je nafotíme. Ani děti je ještě neviděly.

14.2.2009:
Koťata si již zvykla, dobře baští, chodí na krytý záchod - už projdou dvířkama. Myslím, že jsou spokojená, jen ještě občas trochu plachá. Hned jak donesu foťák z práce, tak je vyfotím.

19.2.2009:
Dobrý den,
kočičkám se vede výborně, už jsou opravdu v pohodičce. Juliánka jsme přejmenovali na Filípka a Lara je Líza. Nějak nám to jde lépe z pusy.
Stále nemám ten foťák, tak jsem nafotila něco alespoň na mobil....
Za celou rodinu moc děkujeme, zase máme doma spustu radosti a štěstí !!!

26.2.2009:
Dobrý den,
tak jsme zase pokoušeli něco vyfotit. Nelekejte se, Filípek s okem nic nemá, jen bych nikdy nevěřila, že kočku vyfotím jak mrká. Malá je z obou nadšená a koťata jí také mají moc rádi.

27.3.2009:
Dobrý den,
zasílám nové fotečky našich kočičáčků. Oba jsou neskutečně miloučký, mazlivý a moc moc hodný. Líza nám sice zlikvidovala poslední živou kytku, udělala si z ní soukromé WC, ale kytičku jsme vyhodili a jinak si nemůžeme na nic stěžovat.
Dětičky si s kočičkami ohromně rozumí, kočičky se jich nebojí, takže vše je tak jak má být.
Co se týká novinek, na sobotu jsme objednáni na kastraci, neboť již se začíná oteplovat a budeme s kočičkami vyrážet na zahradu. A máme již domluveno na duben zasíťování naší lodžie, aby se kočičkám dostalo možnosti pobývat v jejich letním bytě na sluníčku.
Určitě se pak ozvu s fotografiemi, až bude vše hotovo.
Mějte se krásně hodně síli v dalším pečování o ty nalezenečky.

orca-image-1510344648098.jpg_1510344648344.jpeg22.3.2018
Letos je to 10 let co se narodili tihle 2 smudlickove.
Bohuzel Filipek jiz s nami neni, zmizel pri nasem pobytu na chate a vice se neobjevil. Ale Lisa, ted se jmenuje Čočka, je porad u nas :) nejbajecnejsi kocici dáma jakou jsem si mohla prat.... ona neni kocka, je to nejlepsi kamaradka na svete, ukecana, umazlena, milujici, naprosto nenarocna, vdecna ..... momentalne zije v Nemecku, pouze v byte, je zdrava, a doufam ze jeste hodne let bude :)

 

Fotografie z nového domova najdete v naší fotogalerii na Kocky-online.cz.

 

20171225_155436.png

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Čočka

(Denisa Šulekova, 22. 3. 2018 9:14)

Letos je to 10 let co se narodily tihle 2 smudlickove. Bohuzel Filipek jiz s nami neni, zmizel pri nasem pobytu na chate a vice se neobjevil. Ale Lisa, ted se jmenuje Čočka, je porad u nas :) nejbajecnejsi kocici dana jakou jsem si mohla prat.... ona neni kocka, je to nejlepsi kamaradka na svete, ukecana, umazlena, milujici, naprosto nenarocna, vdecna ..... momentalne zije v Nemecku, pouze v byte, je zdrava, a doufam ze jeste hodne let bude :)

Líza

(Denisa Šuleková, 28. 2. 2009 20:41)

Tak Lízinka se nám dnes začala mrouskat :-) tak máme veselo :-) Filípek zatím nereaguje, tak snad bude vše v pořádku :-)