Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jůlinka, Lízinka a Vilík

29. 7. 2005

Dlouhosrstí sourozenci Julča, Lízinka a Vilík přišli na svět u staré paní, která už má 2 kocoury a pejska a již nezvládá péči o tolik zvířat. Proto se na nás 20.6.2005 obrátila s prosbou o pomoc. 29.7.2005 k nám přijeli manželé z Prahy, kteří si nejprve vybrali jednu z kočiček. A jak to dopadlo? Vzali si nakonec všechny tři sourozence, kteří u nich teď mají pravý ráj na zemi, jak dokládají fotky...

Jejich noví majitelé nám napsali:

29.9.2005:
Dobrý den,
posíláme pozdrav z této soboty.
Jo a ještě jsem se chtěla zeptat na Lízinku. Když k nám přišla a honila se s ostatními, tak vždycky na chvíli přestala a dýchala jak lokomotiva, ale za chvíli už pokračovala v lítání. Nicméně jsem měla strach, jestli nejde o nějakou srdeční vadu. Ale pan doktor říkal, že ne, že by mohlo jít o astma nebo spíše že prodělala jako malá bronchitidu, a říkal, aby neprostydla. Takže se chci zeptat, jestli si náhodou nepamatujete, zda nebyla nějak nemocná nebo nekašlala, když jste ji našli.

18.4.2006:
Posílám naše holčičky. Ten binec na stole je dílem Jirky, ne jejich, ale evidentně jim to nevadí.

15.6.2006:
Dobrý den,
posílám pár fotek, i když úplně čerstvé nemám, ale jakmile budou, tak je určitě pošlu. Kočinky jsou naprosto skvělý, i Vilíček je trochu míň plachej (hlavně když jde o drbání na hřbetě). Občas se rvou (hlavně Vilík s Julčou), ale nikdy ne do krve, jen Julča děsně ječí. Ty první tři fotky jsou z února a další z dubna. Jirkův pracovní stůl obzvláště milujou (hlavně ten binec na něm:).
Jaro bylo ve znamení několikadenního vyčesávání docela pěkného chuchvalce chlupů (nejvíc z holek, ale Vilíček zůstával jen trochu pozadu). Stejně jsou z nich velké chlupaté kuličky (ale váhu se snažíme hlídat tak do těch 5 kilo).

21.9.2006:
Konečně mám pár fotek našich mazlíků z léta. Užívaj si lítání venku, ale teda i doma uměj lítat po schodech přes dvě patra jak divousové. Samozřejmě nejlépe v noci a děsně dupou. Zrovna minulý týden jsme byli na očkování a to je výlet jak s mateřskou školkou. U pana doktora jsou všichni děsně způsobný a hodný, ale narvat je doma do přepravky je nadlidský úkol.

6.4.2007:
Všechny kočky od vás jsou strašně moudré a vychované, akorát u Lízátka se projevila její částečná zrzavost, protože je strašná neposeda a ďáblík. Kromě toho, že skočila na sporák, kde se vařilo (byla jsem v kuchyni, tak jsem ji strhla, takže jenom smrděly chlupy), spadla na schodech (to se pořádně natloukla), tak ještě umí chodit skrz zeď a dneska jsem ji ráno místo v bytě našla venku na zahradě (kde strávila noc a smrděla kocourama). Uf - vydá za pět koček.

Fotografie z nového domova najdete v naší fotogalerii na Kocky-online.cz.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář