Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kali

9. 12. 2007

ObrazekMourečku Kali našla spolu se sourozenci u cesty poblíž Dubňan paní, která je odnesla na Městskou policii. Ta s prosbou, abychom se jich ujaly, kontaktovala nás. Kali je bezproblémová kotěcí holčička, která většinu dne tráví poznáváním okolí a hrami se svými sourozenci. Když se unaví, stává se z ní roztomilý mazlík milující lidskou společnost. 9.12.2007 byla díky umísťovací výstavě Vánoce v útulku umístěna do Prahy ke kočičce Kaře a dvěma pejskům. Její noví majitelé nám napsali:

9.12.2007:
Tak Kali už zkoumá nový domov, manželovi se moc líbí. Určitě se brzy spřátelí i s pesany. Je úžasně zvědavá a je miláček.
O něco později: Kali se aklimatizovala skvěle, dostala hračky a kočičí prolézačku, prošmejdila celý byt a líbí se jí u nás.

11.12.2007:
Dobrý večer, tak Kali u nás už tak zdomácněla, že máme pocit, jakoby s námi žila odjakživa. Hraje si s pesany i s Karou, vůbec se nebojí, spí s námi v posteli a mazlí se.

16.12.2007:
Tak miláček Kali u nás už oslavila týdenní výročí. Už přibrala 7 deka a je šťastná a spokojená a je to naše štěstíčko. Krásně si hraje s pesany i s Karou. Až nechám vyvolat fotky, tak něco pošlu. 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář