Jdi na obsah Jdi na menu
 


Karamelka

29. 3. 2012

karamelka05.jpgMourečku Karamelku se zrzavým žíháním přinesla v srpnu 2011 paní z koupaliště, kde ji našly děti v trávě. Měla asi 5 týdnů, někdo ji tam evidentně odnesl a nechal na pospas svému osudu. 29.3.2012 byla Karamelka umístěna do domku se zahrádkou do Strážnice ke kočce.

Další fotky Karamelky z jejího pobytu u nás najdete zde.

Děkujeme Lence Chmelařové, která Karamelku během pobytu u nás podporovala formou adopce na dálku.

Z jejího nového domova máme tyto zprávy:

30.3.2012:
Karamelka se zatím rozkoukává. Dneska jsem si vzala dovolenou, abych byla s ní. Je to mazlík. Teď se právě válí u krbu.

2.4.2012:
Dobrý den paní Tomalová,
jak jsem slíbila … posílám pár fotek Karamelky, které se mi podařilo přes víkend nafotit.
První noc u nás strávila za televizí v obýváku a vůbec za náma nechtěla, ale nedivím se jí, změna prostředí udělá své, taky bych nevylezla.
Druhý den ráno se mi ji pak už podařilo přesvědčit a jak se o kočkách říká, že jsou zvědavé, tak se to i potvrdilo. Ještě se ale bojí, když chodíme po schodech, které trochu vržou, tenhle zvuk je pro ni nový a to se vždycky peláší schovat.
Za víkend stihla prozkoumat skoro celý dům, ale v obýváku se zatím cítí nejbezpečněji. Je hrozně omazlená a to potom neví, jestli půjde za mnou nebo za manželem, tak mezi námi pořád přebíhá sem a tam. Když se unaví, tak si vyskočí na své nejoblíbenější místo, které má na krbu, kde ji to hřeje hezky do kožíšku.
S naší kočičkou se zatím ještě moc nekamarádí. Asi 2x na ni naše Číča zasyčela a šla pryč. Ona nemá moc ráda změny, ale zvykne si. Pořád chodí a očichává místa, kde Karamelka chodila. Chce to čas.
Mějte se hezky.

Fotografie z nového domova najdete v naší fotogalerii na Kocky-online.cz.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář