Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kolejka

13. 12. 2010

ObrazekMilá, oříškově zbarvená mourečka chodila pět dní po kolejích v Břeclavi na nádraží. Skákala na schůdky do vlaků, nebo se otírala výpravčímu o nohy, opětovně ji odnášeli do vestibulu. Nevíme, jestli se jí tam někdo chtěl zbavit. Je velice chytrá, čistotná, přizpůsobivá a nekonfliktní. Snáší i pejsky, nemá z nich stres. 13.12.2010 byla umístěna k pejskovi do domku se zahrádkou do Dubňan. Z jeho nového domova nám přišly tyto zprávy:

28.12.2010:
Dobrý den,
13.12.2010 jsme si od Vás brali domů Kolejku. A musíme vám moc a moc poděkovat. Je to naše zlatíčko. Na pejska si zvykla rychle a na nás všechny doma taky. Je to hravá slečna a je s ní sranda. Je čistotná a moc hodná. Nejraději kouká ven z okna nebo si hraje. A proto ze všech oken u nás vymizely kytky. Má na okně ted danou kožešinku z beránka a venku sněží a kolejka kouká. Je to naše malá objevitelka. Až ji koukání omrzí, projde celý dům a šmejdí. Má ráda asistenci v kuchyni;-) je to prostě zlato. Večer se k nám s pánečkem zakutá do postele mezi nás dva a pěkně si vrní když ji hladíme. Jinak jsme museli pořídit dva pelíšky, protože má na spinkání dvě oblíbená místečka. Největší sranda byla při balení dárků, protože Kolča je velká asistentka a vše ji zajímá. Prostě balící papír úplně všude:-)Stromeček se jí taky líbil a asi hlavně ozdoby, ale nic nezhodila. Velká pochvalaB-)
Doufáme,že se jí u nás bude líbit pořád. A přáli by jsme všem kočičkám pěkný domov a hodné páníčky.A Vám přejem hodně uspěchů do nového roku a žádné starosti,jen radosti;-)
Ještě jednou děkujem a Kolča posílá tlapku.:-)
Jo a po Novém roce zadám příkaz v bance a ještě Vám napíšem, koho budem na dálku adoptovat.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Kráska

(Diana, 13. 12. 2010 19:05)

Ty jsi krásná moc