Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kubík a Felix 04

23. 2. 2016

ObrazekČerný kocourek Kubík se k nám dostal v zuboženém stavu, byl podvyživený a uši měl plné svrabu. Našla ho děvčátka z vedlejší vesnice, říkala, že se tam už měsíc potuluje. Je to malý nezbeda, ale velký mazlík. 17.11.2006 byl umístěn do Brna.

 Fotografie z nového domova najdete zde.

 
felix350.jpgKocour, kastrovaný, nar. 6/2015

Felixe našly děti na sídlišti v Hodoníně jako malé, podvyživené, hladové kotě. O jméně bylo rozhodnuto okamžitě - jakoby z oka vypadl kocourovi Felixovi z krmiva pro kočky stejné značky. Felix je pohodář, roztomilý kocourek, který čeká na svůj nový domov. 23.2.2016 byl Felix umístěn do Brna, do domku ke Kubíkovi, kterému umřela kočičí kamarádka.
Další fotky zde.

 

Zprávy z nového domova:

17.11.2006
Cestu absolvoval Kubík dobře, více než polovinu v náručí. Doma si vše prohlíží, k večeři dostal na uvítanou kuře a trošku rýže a i ta mu chutnala. Tady se mnou není, předpokládám, že spí v klubíčku u nového pána. Jsme rádi, že jsme si ho vzali a doufáme, že u nás bude spokojen. Zdravíme Vás a brzo se zase ozveme, doufám i s fotkou.

20.11.2006
Posílám foto i když vím, že to není nejlepší, když kočička leze po rostlinách, ale Kubík už toho nechal, protože z druhého květináče vysypal keramzit a lekl se toho.
Jinak: Kubíčkovi chutná, projevuje se jako velmi čilý a hravý kocourek. Máme z něj radost.
Nemusíte si dělat starosti s Kubíčkem a chalupou, my máme malou chatu na kterou pojedeme až na jaře. To už na nás bude zvyklý a my ho také budeme zpočátku zvykat na nové prostředí. Ještě mám na Vás dotaz. Co dáváte kočičkám místo trávy? Nebo ji jim pěstujete?
Přejeme Vám hezký den a radost z kočiček.
PS: S tím, že si bude hájit místo v posteli, jste měla pravdu.

Naše odpověď:
Díky za zprávu. Jsme opravdu rády, že se Kubíčkovi u Vás tak daří. Na té chatě opatrně, ale víme, že to v pohodě zvládnete. Kdyby Vás Kubíček moc zlobil, nebojte se ho trošku plácnout novinami. Buďte důslední, musíte si ho trochu vychovat :-). Trávu kočičkám nepěstujeme, protože nikdy ani nestačí vyrůst, jak rychle ji spasou. Mají ji moc rádi. Používáme pastu BEZO-PET, ale prodávají i jiné - na veterině.
Přejeme pěkný večer, pohlaďte za nás Kubíčka a zase se ozvěte Naďa, Lucka

18.12.2006
Příjemné prožití svátků vánočních, pohodu a radost s kočičkami a v novém roce splnění Vašich přání Vám přejí Milena a Stanislav z Brna.
PS.:
Chtěli jsme poslat obrázek Kubíčka na podušce, ale ten druhý se nám také moc líbil, tak posíláme oba.
Kubíček je doufám spokojený, ale už je také dovádivý a prosazuje si své.

9.1.2007
Kubíček nám roste,dnes jsem navážila 2,90 kg dovádí a je rychlý jako blesk (občas ho hledám a je zavřený ve sklepě nebo v komoře a já jsem ani neviděla, že tam vběhl). Máme z něj radost.

10.3.2007
Delší dobu jsme se neozvali, čekala jsem na foto, ale ani dnes ho ještě nemám, tak aspoň sděluji: KUBÍČEK je v pohodě.. Váží už 4 kila, má krásnou hedvábnou srst, která je delší, než byla původně. Je hodný, čistotný a rád chodí ven na zahradu, ale netoulá se příliš. Máme z něj radost a ještě jednou děkujeme za jeho vychování. No abych ho nepřechválila, tak musím říct, že dovede velmi usilovně loudit, když jím (já). Manžela nechá v klidu.

5.4.2007
Hezké prožití svátků velikonočních Vám srdečně přejí Milena a Stanislav
P.S. Co říkáte na našeho krasavce?

8.9.2007
Podle našeho názoru se Kubíček má dobře a daří se mu mít v naší rodině
vedoucí postavení. Taky je to krasavec!

13.12.2007
Z Kubíčka máme velkou radost, je pěkný, má sametově hedvábnou srst a je i hodný a čistotný. I když si také umí prosadit svou a není zase úplně andílek, no je to správný kocour!
Posílám dvě fotky ještě z léta.

22.3.2007
Vážení přátelé,
děkujeme Vám za milé  přání veselých Velikonoc a zároveň Vám také přejeme pěkné a radostné Velikonoce.
PS. Kubíček je v pohodě a dělá nám radost.

29.12.2010
Přejeme Vašemu kolektivu do nového roku vše nejlepší, hodně štěstí, zdraví a pohodu. Zároveň Vám děkujeme za Vaši obětavou péči o kočičky. Připojujeme fotku našeho miláčka Kubíčka.

27.8.2014
Srdečně zdravím všechny, kteří se starají o opuštěné kočky a děkuji jim za jejich obětavou práci.
kubi400.jpg
My máme pořád Kubíčka. Je to už pán v letech, tak je usedlý, ale občas se proběhne za Micinkou, kterou jsme našli vloni opuštěnou na letišti  v Křižanově.

3.10.2015
Přejeme Vám všem, kteří se staráte o kočičky, pěkný den a posíláme
poděkování za Vaši obětavost! Kubíček, kterého jsme si přivezli z Hodonína před devítii roky se těší dobrému zdraví. Doufáme, že mu to zdraví vydrží co nejdéle, snad jsem to nezakřikla...
Srdečně Vás zdraví Milena a Stanislav Ch.

Kamarádka Kubíka Micinka odešla do kočičího nebe a aby nebylo Kubíkovi smutno, odjel za ním náš Felix 04.

Další zprávy po příjezdu Felixe:

9.3.2016
Dobrý den,
Felix už je jako doma a bojí se spíš Kubík.
Zdraví manželé Ch.

16.3.2016
Dobrý den,
Kubík už se smířil s tím že není sám, ale na malého neútočí. Felix je velmi zvědavý a asi se už cítí doma. Felix už je členem naší rodiny. Děkujeme a brzo pošleme foto.
Ch.

1.4.2016
Dobrý den,
musím Vám sdělit co se stalo a co jsem u Fellixe nečekala. Rozhodli jsme se pustit Felixe na zahradu až po Velikonocích. Čekali jsme, jak si bude užívat svobody, ALE ON VEN NECHCE A I KDYŽ JSEM NA ZAHRADĚ S NÍM, TAK STOJÍ U DVEŘÍ A MŇOUKÁ. No snad si časem zvykne. Jinak jsou kocouři Kubík a Felix v pohodě a
občas jeden druhého trochu pohoní, ale už je to spíše škádlení. Doufáme, že se jim nic špatného nestane.
Srdečně Vás zdraví Milena a Stanislav Ch.

Fotografie z nového domova najdete zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Tak to je super!

(Daniela se svými osmi kočkoláskami, 4. 10. 2015 18:57)

Nádhera!Je očividně Kubík,ale i Micinka u skvělých lidiček v krásném domově,jen tak dál!!!!Oba jsou suproví!