Jdi na obsah Jdi na menu
 


Laskonka a Tummy

16. 10. 2016

laskonka01.jpgMourečku Laskonku a její sourozence Indiánka a Sisi odložil v 8/2011 jejich majitel v krabici na parkovišti pod kolo auta. Nebýt toho, že řidiče auta kolemjdoucí při startování upozornil, že pod kolem něco má, byli by už všichni tři mrtví. Laskonka je moc milá hravá a mazlivá. 29.2.2012 byla umístěna ke kocourovi do domku se zahrádkou do Strání místo Bibianky.

Děkujeme Šumberovým & kočce Čiče, kocourům Ferdovi a Ondráškovi a fence Barunce, kteří Laskonku během pobytu u nás podporovali formou adopce na dálku.

Další fotky Laskonky najdete zde.

tummy250.jpgKocour, nar. 6/2016
Umístění:
dočasná péče Moravská Nová Ves

Koťátka - Teddy, Tummy, Andělka a Minnie spolu s jejich kočičí mámou Mínou nalezla paní z Brna, když přijela na chalupu do Čejkovic. Nevhodný jako jedináček. 16.10.2016 Tummy byl umístěn k Laskonce, do domku ve Strání.

Další fotky Tummyho zde.

Tummy byl adoptován na dálku - jeho adoptivní rodinou byla Raina Tomanová.  Děkujeme!

 

Z nového domova máme tyto zprávy:

1.3.2012
Dobrý večer,
včera byla Laskonka ještě bojácná, ale dnes již prozkoumává nový domov. S kocourkem Vikym se zatím seznamují velmi pomalu. Zatím na sebe spíše jen vrčí. 
Laskonka, říkáme ji Lassy se neustále chodí za námi se mazlit a zabrala teritorum Vikymu, který se většinu zdržuje většinu na chodbě. Potřebuje ještě pár dní, aby se lépe seznámili.

6.3.2012
V příloze zasílám fotky Lasinky z nového domova. Už stihla prozkoumat skoro celý dům. S kocourem Viky už na sebe už zvykli a pomalu se začínají spolu i hrát.

laskonka250.jpg

Laskonka a Viky

 

 

 

 

 

Další zprávy po příjezdu Tummyho:

17.10.2016
Dobrý večer,
zasílám první zprávy z nového domova Tummyho. Včera se po příjezdu schoval za sedačku. Dnes už prozkoumal celý pokoj. Zatím se mu nejvíc líbí akvárium s rybičkami. Každou chvilku se doběhne pomazlit.
Lassy - Laskonka ho zatím jen pozoruje a občas zavrčí. Zasílám také fotky Tummyho a Laskonky s Vikim (Šotkem), který minulý týden zemřel.
Jana

27.3.2017
Dobrý večer,
Tummy už nám povyrostl a je z něho krásný kocourek.
Lassy na něho občas zasyčí, ale Tummy s z toho nic nedělá a snaží se ji zapojit do svých her. Už se k nám nastěhoval i sousedův kocour Macek a tak už má parťáka na hry. Své oblíbené místo má stále u akvária s rybičkama a neustále se snaží nějakou ulovit. I když mu Lassy neustále připomíná, že tady vládne ona,  neustále za ní běhá. Snaží se spát s ní, i když je u nás Macek.  Když jde do zahrady Lassinka musí i Tummy. Prostě si ji přivlastnil.
Jana

dscf1614.jpg25.12.2018
Posíláme pozdrav od Kocourka Tummyho a Laskonky. 
Z Tummyho se stal lovec, který celé léto lovil myšky a většinou si je přinesl živé, aby si s nimi mohl hrát. Na podzim si přivedl nového kamaráda. Bylo to mourovaté kotě, které už u nás zůstalo. Posíláme také nějaké fotografie. 
Jana

Další fotky z nového domova najdete zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář