Jdi na obsah Jdi na menu
 


Loki

3. 2. 2009

ObrazekRoční černá kočička Loki se k nám dostala od majitele, který musel za prací odjet do ciziny a o kočku se neměl kdo postarat. Loki je velice milá a mazlivá. Miluje lidi, ostatní kočky ráda nemá. Vhodná jako jediná kočka v domácnosti. Bude spokojená v bytě i v domku se zahrádkou (hlavně když tam nebudou ostatní kočky;-)). 3.2.2009 byla umístěna do Kyjova.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Opožděné zprávy

(Šárka Uhlířová - šťastná nová majitelka, 4. 5. 2009 17:49)

Dobrý den, tak naší Loki se u nás velmi líbí. Akorát jsme měli menší zdravotní potíže se svrabem a s plísní ale to jsme již s veterinářem vyřešili a ta naše povtora se má čile k světu. Velice dobře se adaptovala našla si pár zlozvyků jako např chytání much a vos a to pak lítá po celém bytě a co ji stojí v cestě tak zhazuje, přskakuje dál si našla japonský polštář na sedění který tak roztrhala že molitan který pak lítal po celím pokoji jsem ještě nacházela 14 dní po bytě nakonec jsem ho musela schovat. Tět má jeden naprosto úžasný zvyk že útočí bez varování a to jsou pak bytky to spolu lítáme po celém bytě a aby jedna znás vyhrála proto jsem jí začala stříhat drápky jelikož jsem byla samí drápanec na rukách i na nohou a o kousancím nic rači neříkam. My i Loki jsme s polu spokojení a už bych tuhle situaci neměmila.

noví čelen naší rodinky

(Šárka Uhlířová - šťastná nová majitelka, 4. 2. 2009 15:55)

Dobrý den, moc Vám děkuji že jsem si mohla vzít Loki k nám domů. První den po odjezdu všechno procházela, chvíli mňoukala , ale jakmile jsem na ni mluvila tak přestala. Musela otestovat i noví záchodek, kde mi připadala že je tam furt. Ale jen si prohlížela terén. Neustále má na vousech pavučiny nebo prach jak všude šmejdí. Jakmile někdo vkročí do kuchyně ihned je u něj.Oblíbyla si volný pokoj v klidné části bytu. Kde má i k pozorování křečky.Když se lekne zvuku z veřejné chodby(také ji dělají problémi kolem jezdící auta - zvuk)tak letí na komodu a na okno kde pak vyhlíží kdo dělal ten hluk. Pro tento zvyk sem odstranila květiny v cestě a teké z každého okna, aby mohla sedět na parapetu. Také chtěla jít k nám spát kolem půlnoci ale přítel ji vylakal otočením.
Druhý den ráno, když jsem stávala tak ležela s přítelen na gauči, kde zaujala jeho místo, a mazlily se. Já jsem zůstala pár dní doma s Loki aby si zvykla na nové prostředí. Ale i přesto jsem musela jít nakoupit. Po návratu jsem na ni volala "Ahoj Loki" a okamžitě přišla a vyžadovala 1/2 hodinové mazlaní. Na kartáčování je evidenťně zvyklá, velice líňala tak jsem ji vyčesala.Přítel se s ní již mazlí a hraje jen jí říká ďáblíku místo Loki.Loki si pomalu zvyká na náš byt i na zvuky, ale vše chce čas. Dnes si přišla ke mě na klín pro pohlazení a to jsem už ti pokroky. Mám v plánu ji pořídit šplhadlo aby mohla chodit po skříny v obýváku, ale zatím musím vymyslet jak to bude vypadat a zkusila bych to udělat vlastními sylami.
Brzy napíšu další zprávy.