Jdi na obsah Jdi na menu
 


Lord (nyní Mufík)

8. 3. 2005

Kocourka Lorda s hustou sněhobílou srstí a jasně žlutýma očima jsme ... nalezly hladového, klíšťaty zamořeného na hromadách odpadu a vyhozeného nábytku v hodonínském sběrném dvoře města Hodonín. Nejspíš ho tam odvezli zároveň s nábytkem po zemřelém... 8.3.2005 byl umístěn do Uherského Hradiště. Jeho nová majitelka nám napsala:

2.3.2007:
Dobrý den,
již dlouho jsem se chystala poslat Vám pár fotek z Lorda - Mufíka, kterého jsem si dovezla od Vás, no a teď k němu přibyla ještě Micinka, která se k nám doslova dotoulala. Já jsem ji v létě 2x potkala cestou do práce u řadovek kousek od našeho sídliště, podívali jsme se na sebe, ještě se otočila, no a pak jsem ji už neviděla. Asi před měsícem mi volal pozdě večer za deště syn mojí kamarádky, jestli se nám neztratil Mufík. Mufík byl doma, ale vzala jsem přepravku, že vím komu asi patří. Ale nikdo ji tam nechtěl, a tak jsem se nad ní slitovala a vzala ji domů.
Byla celá špinavá a vyhublá, a tak jsme pak šly na ty procedúry a je naše. Ze začátku na Mufíka pěkně syčela, on ani ne, no a teď už jsou myslím oba rádi, že mají společnost. Micka nebyla moc zvyklá na chování a do klína taky nejde, zato Mufík ten se ode mne neodlepí, když přijdu, žene se hned do klína a v noci taky do postele.
Posílám Vám pár fotek, jsem ráda, že se Vám daří a přeji hodně úspěchů ve vaší záslužné práci.

6.4.2007:
Dobrý den,
děkuji za krásné přání, přeji Vám také spokojené Velikonoce a hodně umístěných kočiček.
Jenom pár novinek o těch mých mazlíčcích. Síťky v oknech již mám ve třech, kamarád pomohl, ale pro naši Micku to je málo. Koupila jsem jí vodítko a kšandy a již jsme byli i venku, zvládli jsme to docela dobře, převážně vedla ona mě, ale kočky moc nevychováš, lezla do každé díry, završila to vyválením v hlíně, nakonec přece i poslechla a utíkala za mnou jak pejsek. Byla to docela legrace, horší to bylo pak, když hned za chvíli se domáhala dalšího venčení a chodila a mňoukala, skákala a lezla na skříně. I to přešlo, ale stejně se domáhá pobytu na výsluní.
Bude i balkon, chystám se to zasíťovat, budu si objednávat tu polyamidovou z těch Vašich stránek, pak ještě nějaký ten strom musím sehnat na ten balkon, ale venčení se stejně nevyhnu.

 

Náhledy fotografií ze složky Mufík v novém domově

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

krása

(káča, 15. 3. 2007 13:24)

Oba jsou opravdu nádherní:-), gratuluji