Jdi na obsah Jdi na menu
 


Lucinka (nyní Leila)

10. 3. 2007

ObrazekZrzečka Lucinka se k nám dostala od majitele, který ji bez přístřeší vyhodil na dvůr, kde byl velký pes, který ji honil. Dal nám ji bez problémů. Bojí se druhých koček a potřebuje trochu času, než si zvykne na nového člověka. Pak je z ní velká mazlivka. Lucinka byla 10.3.2007 umístěna  do Šardic. Její noví majitelé nám napsali:

11.3.2006:
Leila se sice ještě hodně bojí, ale dělá pokroky. V noci byla na záchodě a dnes už i trošku jedla. Pořád leží v přepravce, ale když za ní přijdeme a hladíme ji, tak krásně vrní. To jídla si brala hlavně z ruky. Těšíme se na další pokroky a dáme vám vědět.

12.3.2006:
Hezký den, takže Leila dělá zase pokroky. Dnes za námi asi tak 4krát vylezla a mazlila se. Pokud se ale pohleme nejak prudce, tak se pořád bojí a jde hned zase zpět do přepravky, kde se cítí pořád nejlépe. Případně pokud nad ní stojíme(připadá si asi moc malá oproti nám) tak tu a tam zasyčí. Ale i tak jsou to myslím skvělé pokroky.

18.3.2006:
Hezký den, takže s Leilou je to pořád lepší a lepší. Sice se ještě bojí, ale pro mazlení si už po kuchyni dojde celkem často. Po zbytku domu se rozkoukává a lehává na parapetech(hlavně v noci). Jediný problémek je, že kolem 4.-5. hod. ráno začne mňoukat a vydrží jí to i přes hodinu. Když za ní přijdeme a dáme si ji k sobě do postele, tak přestane, ale po chvilce uteče a zase začne. Nevíte co by jí mohlo chybět??
PS: Posíláme i nějaké fotky, ale foťáku se bojí, takže při mazlení se nechce fotit.

ObrazekObrazek

Naše odpověď:
Děkujeme za fotky, jsou moc hezké. Jsme rády, že Leila dělá takové pokroky. S tím mňoukáním nevíme, asi si ještě u Vás není tak jistá. Až se odváží sama dojít za Vámi do postele, třeba se to uklidní. Kdyby nepřestala ještě během dalších 14 dní mňoukat, musely bysme to dál řešit. Zatím ji nechte. Snad ji to přejde. Někdy i pomáhá, dát jí do misky konzervu (kapsičku). Jinak si myslíme, že všechno děláte správně.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář