Jdi na obsah Jdi na menu
 


Madona (nyní Šošana)

28. 3. 2009

ObrazekKrásná bílá dlouhosrstá Madona se potulovala opuštěná v Ostravě, kde se jí ujal pán a odvezl ji k nám. Madona je velmi dominantní, a to jak vůči ostatním kočkám, tak vůči lidem. Je vhodná do domácnosti bez dětí a dalších zvířat, k trpělivému člověku (zkušenému chovateli), který by na ni nenaléhal s mazlením. U nás strávila měsíc o samotě v koupelně, teprve pak se začala mazlit a chovat. 28.3.2009 byla umístěna do bytu do Brna  a přejmenována na Šošanu. Z jejího nového domova máme tyto zprávy:

29.3.2009:
Dobrý den. Zdravíme Vás do Hodonína i všechny vaše kočičky. Z Šošanky- Madony jsme nadšení. Cesta od Vás proběhla naprosto v klidu, museli jsme dokonce zastavit a podívat se jestli je v pořádku, protože ani jednou za celou cestu nemňoukla. U nás jsme ji nechali rozkoukat a všechno si prošmejdit ale už za chviličku se nechala hladit a krásně vrněla. Je spokojená a my také. Posíláme pár fotek spokojené Šošanky s pánečkem.

Fotografie z Madonina nového domova najdete v naší fotogalerii na Kocky-online.cz.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Šosana

(Jitka, 3. 1. 2010 23:10)

Kočička je moc krásná. My máme přesně takovouhle doma, akorát kocourka, je prý křížený s mainskou mývalí, tak tahle kočička možná také. Přeji jí, ať se má dobře a spoustu lásky a porozumění.

Našla svoje lidi

(Nora, 31. 3. 2009 10:35)

..úplně mě zahřály fotky u srdce...je vidět, že našla svůj domov a svoje lidi...a jak se k pánečkům má..úžasné! Přeji mnoho a mnoho spokojených, spokojených let...