Jdi na obsah Jdi na menu
 


Magie a Marge

5. 2. 2011

 

Obrazek Obrazek

Černobílé sestřičky Magie a Marge se spolu s Lisou a Bartem narodily opuštěné kočce v Hodoníně, která je jednoho dne přivedla na zahradu rodinného domku v Hodoníně. Obě jsou velmi milé, hravé a mazlivé. 5.2.2011 byly umístěny do Neplachovic do domku se zahrádkou ke třem kočkám a dvěma psům.

 

Z jejiho nového domova máme tyto zprávy:

6.2.2011:
Dobrý den,
zdravím vás z Neplachovic u Opavy, kočky včera dojely v pořádku a zabydlují se. Momentálně jsme na úrovni - kočky za skříni a my před. Marge je smělejší a už prozkoumává nové bydliště a už se nechá i pohladit. Megie je opravdu strašně plachá a na Marge závislá ( je dobře, že jsou spolu ) , pořád vykukuje a pozoruje co Marge dělá. Myslím si , že za jeden den v novém udělaly pokroky ( používají kakáč a už i žerou ) a doufáme, že za chvíli si tady zvyknou, jak na nás, tak na ostatní kočky a psy.

14.2.2011:
Dobrý večer,
dnes nám dorazilo šplhadlo pro kočky, tak jsme ho ustavili a kočky si na něj začínají zvykat. Meggie a Marge už šmejdí po celém domě a začínají se seznamovat i s ostatními kočkami a dokonce už provokují i naše psy :)
V tomto je Meggie odvážnější než Marge. Marge je zase více mazlivá, zrovna teď při psaní tohoto mailu mi skáče po klávesnici. Jinak se snad mají u nás dobře, jsou v pořádku a někdy zase napíšeme co a jak dál! Taky vám posílám pár fotek! Mějte se krásně.

13.3.2011:
Dobrý večer,
už jsme vám dlouho nepsali jak se mají naše kočičky. Z Marge se nakonec stává větší strašpytel než je Maggie! Maggie chce všechno prozkoumat, všude lozit, hrát si a dokonce se ani moc nebojí našich psů. Už se nechává pohladit a vždycky se příjde pomazlit. Marge je zase děsný mazel, pořád za někým chodí a chce se mazlit, a když je náhodou sama, tak začně tak mňaučet, že se k ní stejně všichni seběhnou! Škrabadlo vůbec nepoužívají ... Udělalo větší radost našim starým kočkám. Maggie s Marge spolu spí v košíku na skříni. Na dům už si zvykly, ven nechodí jen se koukaj z okna. Posílám pár fotek, ať vidíte jak rostou.
Mějte se pěkně!

21.6.2011:
Dobrý den,
už jsme vám dlouho nic nenapsali o Meggie a Marge, tak to hned musíme napravit!  Meggie se vůbec nebojí, spíš se to obrátilo a Marge je teď ta opatrnější! Meggie chce všechno prozkoumávat a strašně ji láká venek. Dokonce už párkrát venku byla! Ale jen na chvilku, protože Marge je spokojená doma a když vidí Meggie venku, začně z okna žalostně mňoučet. Raději jim dovolujeme chodit na půdu. Maggie je ráda, že tam může šmejdit a Marge je ráda, že je Meggie u ní! Samozřejmě to jsou naši mazlíčkové a našeho psa snad taky, protože je nechává spát ve svém pelechu.
Zatím se mějte pěkně!!!

1.1.2013:
Dobrý den,
zdravíme vás z Neplachovic u Opavy a omlouváme se, že jsme vás už strašně dlouho neinformovali o tom, jak si žijí kočky Megie a Marge (tu jsme nakonec přejmenovali na Máju). Mají se dobře, s ostatními kočkami a hlavně se psy mají dobré vztahy, nejraději spí na pelíšku boxera a vůbec jim nevadí přítomnost některého ze psů :-). Obě chodí hodně ven, Mája je venku často a dlouho, Megie se jen chvílí proběhne a rychle domů , hlavně v noci ví , že doma v pelíšku je líp a teď v zimě i tepleji.
Mějte se pěkně a zase někdy napíšeme.

p1240001.jpg7.2.2019
Dobrý den,
5.2.2011 jsme si od vás z Hodonína přivezli domů dvě kočky ( Megie a Marge, kterou jsme časem přejmenovali na Máju ). Vzpomněl jsem si, že od té doby uplynulo již 8 let  a dlouho jsem vám nenapsal.
Kočky si u nás spokojeně žijí (alespoň doufám), teď v období zimy jsou skoro pořád doma v teplíčku, ven chodí jenom na chvíli a čekají na jaro. To je pak všechno zase naopak a domů se chodí jenom najíst. Společnost jim dělají ještě jedna kočka a dva kocouři, všichni to jsou zachránění nalezenci. A navíc mají  venku dvě velké kamarádky, fenky Bernardýna a Novofunlanda a od jara do zimy spí u nich v kotci (hlavně Mája) . V příloze zasílám pár fotek.
S pozdravem M.

Fotografie z nového domova najdete v naší fotogalerii na Kocky-online.cz a později zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář