Jdi na obsah Jdi na menu
 


Malvínka

10. 3. 2008

ObrazekBílomourečku Malvínku jsme v prosinci 2007 přivezly z Radějova, kde se bezprizorně potulovala. Je milá a hodná, společnost koček příliš nevyhledává a drží se stranou. Mohla by být rozmazlovaným jedináčkem, ale i parťačkou k jedné kočce. 10.3.2008 byla umístěna jako jedináček do Letovic.

Její noví majitelé nám napsali:

14.3.2008
První noc jsme se nikdo nevyspali - celou noc brečela, ráno jak jsme šli do práce taky, ale odpoledne už byla v klidu. Jí jen s námi, už se nechá hladit, hraje si - zatím jen sama. Vadí jí rychlé pohyby. Většinou je s námi v pokoji, večer spí na gauči. Kočičí záchod používá od začátku bez problémů. Později vám pošlu fotky.

malvina350.jpg13.12.2010
Dobrý den, po dlouhé době posílám pár fotek naší Malviny. Z bytu jsme se přestěhovali do domku se zahrádkou. K domku patří i kočka Ema, tak má i kamarádku, a teď i kamaráda psa Harryho. Rozumí si a my je rádi sledujem, jak se škádlí. Mějte se krásně, krásné Vánoce a zdravý a šťastný nový rok.

9.11.2015
Moc děkuji za to co, děláte pro všechny kočičky, Malvínka, kterou máme od Vás se má dobře :-)
Už 6 let bydlíme na domečku, takže když chce může být na zahrádce, taky má kamarádku - teda moc velké kamarádky nejsou, ale u krbu si lehnout i vedle sebe, prostě teplo je teplo :-)

1.8.2016
Dobrý den,
nejprve bych chtěla poděkovat za Vaši veškerou práci!! Děláte jí skvěle!! :)
Máme od Vás kočičku Malvínku, která už s námi bydlí přes 8 let. Nejprve byla strašně plachá, nechala se pohladit a vzít do náruče až po několika měsících a teď se mnou spí v posteli pod peřinou :) nikdy jsem nezažila kočku, která by si lehla k Vašemu boku, nechala se přikrýt a celou noc se od Vás nehnula :)
Přeji krásný den Hana

mensi.jpg15.3.2022
A když už píšu, tak můžu ještě přidat nějaké fotky od Malvínky, kterou máme od Vás :) už je na ní vidět věk, většinu dne prospí na okně, kam svítí sluníčko a večer jde za námi do postele, lehne si se mnou na polštář a dožaduje se zakrytí peřinou. Již 2 roky máme třetí kočičku - sousedi se nestarali a tak začala chodit k nám, vykastrovali jsme ji a už nám zůstala a jmenuje se Piki Piki (černobílá). Většinou přes podzim a zimu máme i někoho v dočasce, což se našim dámičkám moc nelíbí.
Posílám 2 fotky Malvínky, 1 fotka s Emou a Piki Piki a jedna fotka ještě s dočasným kocourkem Matesem - Malvínka na té fotce je za záclonou.
Děkuji za vše, co pro kočičky děláte, ať se Vám daří a mějte se krásně.
Hana a Petr

Fotografie z nového domova najdete v naší fotogalerii na Kocky-online.cz a zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář