Jdi na obsah Jdi na menu
 


Margot a Vítek

8. 5. 2011

ObrazekKrásná huňatá kulaťoučká bílomourka Margot se od listopadu 2008 potulovala u Lidlu v Hostivicích. Nikdo se k ní nehlásil, a tak jsme ji vzaly k nám. Margot je milá, hodná, skromná, vděčná, že už nemusí zmrzat venku. Ostatní kočky ráda nemá, ráda by byla rozmazlovaným jedináčkem. 19.4.2009 byla na Výstavě pro kočku umístěna do Prahy do bytu.

ObrazekČernobílého Vítka našly děti za velkého deště na zahradě v Bojanovicích. Byl velmi vyhublý, ale nyní už je v pořádku. Je velmi hravý, milý, vhodný jako společník k podobně  staré kočce do bytu nebo do domku se zahrádkou. 8.5.2011 byl na Výstavě pro kočku umístěn k Margot.

Děkujeme Janu Černému, který Vítka během pobytu u nás podporoval formou adopce na dálku.

Z jejich nového domova máme tyto zprávy:

22.7.2009:
Margotka se má k světu. Je to čiperka. Chodí bez problemů za okno vysedávat, aniž by chtěla utíkat. Naučila se chodit i na balkón. Ze začátku jsme ji hlídali, ale uz nemusíme. Máme ji moc rádi. Je moc prima kóča. Zatím se mějte hezky a díky za ni.

8.4.2011:
Dobry den. Uz dlouio jsem se neozvala. Tak posilam fotku Margotky. Nejvice se ji libi v malých krabickach. Ta krabicka je od podprsenky. Margotka je sesti kilova i tak se tam vejde. Je to nas milacek. Preji krasny den.

margot.jpeg21.6.2012:
Vita ma uz 5 800g. Je to zivel. Ale moc hodny. Oba se docela na sebe zvykli, ale kluk je provokater. Obcas Margotka zasyci, ale je to hezky parek. Margotka je nase baculka. Ma 6 200 g. 

14.11.2019
Dobrý den.
Po dlouhých letech umístění do nového domova Margotka se těší zdraví a spokojenosti. Až na to že má jen tři zadní zoubky a zbytek jí byl po dlouhých komplikacích se zánětama dutiny nosní a zoubků vytrhán. I tak je to bojovnice. Už po třech dnech po zákroku začala chroupat granulky ale radši pro lepší trávení ji dáváme kočičí paštiky, maso syrové jen mixované. Je to náš miláček. Škoda jen že Vítek si kočičího života moc neužil, i přes veškerou péči veterinářů boj s leukemií prohrál. I tak má Margotka dva společníky, Mikeše 3 roky a Lízu 14,5 roku. Mějte se pěkně a přeji hezký den.

Fotografie z nového domova najdete v naší fotogalerii na Kocky-online.cz.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Margotka

(Lenka Dobošová , 4. 2. 2021 19:08)

Dobrý den, tak zase se ozývám a chtěla bych vás informovat o zdraví Margotky. Není na tom dobře. Odchazeji ledviny.I přes péči veterinární pomoci se snažíme co nejdéle ji udržet v pohodě. Stále ma respirační potíže i přes to, že už ven vůbec nechodí.Ma zásobou už dvě mrtvičky. Vazi už jen 2.5 kg. Budeme bojovat..Doufam ze při ledvinové dietě se nám to povede. Přeji vám i kočičkám pevne zdraví.Dobošovi

Re: Margotka

(Kočky SOS Hodonín, 4. 2. 2021 19:39)

Dobrý večer paní Dobošová,
Margotky je nám moc líto.
Ale v tomto věku, když selhávají ledviny, nedokáže žádná sebelepší veterinární péče vůbec nic, jen o nějaké dny prodlouží život.
Ale jaký? Pokud má 2,5 kg, je jisté, že Margotce není dobře a vy, za všechna ta pěkná léta, co jste spolu prožili, pro ni můžete udělat tu poslední službu. Nechte ji odejít, nechte jí dát poslední injekci, nenechejte ji umírat.
Vím, že je to těžké, ale musíte to brát tak, že jí tím pomáháte.
Děkujeme za Margotku, ze pěkný domov, který jste jí dala.

Margot

(Lenka Dobošová , 14. 11. 2019 18:53)

Dobrý den.Po dlouhých letech umístění do nového domova Margotka se těší zdraví a spokojenosti. Až na to že má jen tři zadní zoubky a zbytek jí byl po dlouhých komplikací se zánětama dutiny nosní a zoubků vytrháno. I tak je to bojovnice. Už po třech dnech po zákroku začala chroupat granulky ale radši pro lepší trávení ji dáváme kočičí paštiky,maso syrové jen mixované. Je to náš miláček. Škoda jen že Vítek si kočičího života moc neužil,i přes veškerou péči veterinářů boj s leukemií prohrál. I tak má Margotka dva společníky, Mikeše 3 roky a Lízu 14,5 roku. Mějte se pěkně a přeji hezký den. Dobošová

Re: Margot

(Kočky SOS Hodonín, 15. 11. 2019 16:39)

Dobrý den, děkujeme za zprávu a posíláme pohlazení Margotce. Pokud byste chtěla i poslat fotky, můžete napsat na náš email kocky.sos@seznam.cz