Jdi na obsah Jdi na menu
 


Marša (nyní Cloe)

17. 1. 2009

ObrazekČernou kočku Maršu nám přivezla paní z Hodonína od své známé v Brně, které se Marša přitoulala na zahrádku. Paní ale krmí už 7 přitoulaných koček a další už si nechat nemůže, a tak Marša putovala k nám. Po kastraci a vakcinaci jsme Maršu zařadily do nabídky a 17.1.2009 byla umístěna do Břesteku u Buchlovic a přejmenována na Cloe. Z jejího nového domova máme tyto zprávy:

17.1.2009:
Kočička dorazila v pořádku, sice se nám zabydela za pračkou, ale za chvilku se nechala nalákat na masovou kapsičku. Je ještě nejistá, ale už se rozkoukává. Mamce se nakonec líbí a doufám, že vám nevadí, že jsme jí dali jiné jméno, Cloe. Před pejskem Wapíkem je ještě nestálá a schovává se před ním, ale to chce čas. Mám vyřídit poděkování od mých rodičů a vzkázat ,že se o ni budou i se mnou pěkně starat.:-) V  noci si otrkala sama celý dům, takže nepotřebovala ani průvodce, na píseček si zvykla ihned, což nás velmi potěšilo, přes den si většinou hoví v pelíšku, ale v noci neopovrhla ani postelí.:-) Nejvíc si oblíbila mou přítelkyni Ninu, která s Cleo tráví nejvíce  času. Je to zkrátka parádní a inteligentní čičina.

24.4.2009:
Dobrý den, posílám vám nějaké nové fotečky Cleo. Je to pěkný jedlík, takže jsme jí museli začat přesně navažovat gramáž jídla. Nejradši má postel a ráda okusuje místo trávy pro kočky mamčiny bambusové kvítka:-D.

Fotografie z nového domova najdete v naší fotogalerii na Kocky-online.cz.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Jakpak se ma dnes? :-)

(Majitel , 24. 4. 2009 21:25)

Ahoj tak Cleo se ma dle meho nazoru kralovky :-D velika je jak puma :-D nvm cim to je ,asi stravou.Prerostla dokonce naseho psa Wapa snad jednou tolik.Ven nechodi max na balkon ma totiz strach ,ze ji uz nepustime dom ,tak si hlida dvere a jak se zevrou hned k nim padi a skemra ze chce dovnitr. Hold je to tezky domaci mazel :-D. Dekujeme Vam za ni.
S pozdravem Michal Smělík .