Jdi na obsah Jdi na menu
 


Mat

31. 5. 2010

ObrazekKocour Mat se stříbrným kožíškem (na fotce to není vidět, ale je opravdu stříbrný) se jednoho dne spolu s Patem objevil u prodejny v Mutěnicích. Přebývali tam spolu v mrazech v malé papírové krabici. Mat je velmi milý a hodný a zároveň velmi kontaktní - stačí, abyste se na něj podívali, a už spustí "motůrek". Je vhodný i k malým dětem, v novém domově bude potřebovat výběh. 31.5.2010 byl umístěn do rodiny s dětmi do domku se zahrádkou v Brně. Z jeho nového domova máme tyto zprávy:

31.5.2010:
Dobrý večer,
píšu, jak jsem slíbila. Mat se pomalu zabydluje.
Celou cestu způsobně ležel v přepravce občas mňoukl, ale asi v půli cesty usnul. Se všemi doma se pěkně přivítal a pomazlil. Nejdřív si vše pořádně prohlédl a očuchal, což mezi mazlením dělal asi dvě hodiny. Pak se ale unavil a nakonec si lehl zase do přepravky a podřimuje.
Snědl trochu granulí a masíčko z konzervy. Zatím jsem si ale nevšimla, že by pil nebo šel na záchod. Určitě je to pro něj velká změna a tak i u tak přítulného kocourka to nepůjde ze dne na den si zvyknout.
Všichni v rodině ho označili za krasavce a mazla a získal si nás.
Mat i já zdravíme všechny kamarády z Hodonína.
Dobrou noc.

15.6.2010:
Dobrý den do Hodonína.
Po delší době se opět ozývám s novinkami o Matovi.
Po prvním dnu, kdy se nesměle rozkoukával a zjišťoval, kde se to vlastně octnul, je z něho zvědavá a hravá kočka. Prozkoumává všechna místa, kolikrát přijde i na nejnemožnější koutek, kde by se mohl chvilku natáhnout a pozorovat dění ve svém novém domově. A tak si našel svoji rozhlednu - vysoká skříňka, kam si vyskočí z piana, pozorovatelnu za televizním stolkem, kde si stoupne k díře na kabely a sleduje, co děláme.
S pejskem si zatím cestičku k sobě hledají, ale s neteřemi je po jejich druhé návštěvě jedna packa. Taky proto, že mu dávají pamlsky, ale hlavně si pořád hrají. Jejich nejoblíbenější činnost je běhání za provázkem a i když jsou uběhaní, nechtějí přestat.
Jelikož pokud nespí, tak stále běhá nebo skáče, je velmi težké ho vyfotit. Většinu záběrů mám rozmazaných. I tak pár obrázků posílám.
Matulka je zkrátka plný energie, velmi čistotný, zábavný a miloučký.
Děkuji Vám za něj.

Fotografie z nového domova najdete v naší fotogalerii na Kocky-online.cz.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

mate jeste??

(barca, 18. 3. 2010 18:25)

dobry den prosim vas mate jeste kocourka??dekuji a odepiste na barapalatova@seznam.cz dekuji