Jdi na obsah Jdi na menu
 


Matylda

2. 2. 2007

ObrazekBílomomourečka Matylda se k nám dostala v lednu 2007 od paní, která ji krmila na své zahradě. Nemohla si ji nechat, tak jsme se jí ujaly. Na nový domov nečekala dlouho. 2.2.2007 byla umístěna do Hodonína.

 

 


Její noví majitelé nám napsali:

4.2.2007
Kočička už běhá po bytě. Jen si ještě musím dávat pozor na rychlé pohyby, pak je ostražitá.

31. 12. 2007
Esterka drive Matylda - chová se jak královna.
V noci spi v posteli mne na brichu nebo pritisknuta u nohy, ale stále se boji silnych zvuků a proto ji nemuzu pustit ven. Za rok bychom se měli stěhovat na domek, tak tam bude moci na zahrádku.
Marta

6.3.2016
Dobrý den paní Lucko,

Esterka měla lysé, vylízané břicho-to byl první projev, kterého jsem si všimla, když před pěti lety chytila  blechy (a od té doby v létě blechy hubíme každý rok). Po dvou injekcích jí bříško zarostlo, ale teď mám pocit, že si škube srst. Zatím ji moc nezkoumám, protože v březnu máme jít po roce na očkování a jsem domluvená, že při očkování se paní doktorka podívá, jest-li nemá potravinovou alergii, protože má občas něco jako stroupky v kožichu.

Krmím ji řadou Purina- ale z obchodních řetězců, ale to vyškubávání srsti nastalo teď, jak jsme zkrmily granule, které dostala na Vánoce a ty byly tuším Wiskas.

Dám Vám vědět po návštěvě veteriny.

Bohužel poslední měsíc se Esterka chová divně-je sama v kuchyni, ona občas vyhledávala samotu, ale nikdy nemňaukala v noci.

Myslím si, jest-li si něco nepodělaly s Karkulou, i když -  když jsme venku, tak se obě k sobě mají.

Možná ji chybí to, že dřív běhala v noci po schodech v činžáku a chodila do sklepa a teď mám zákaz ji pouštět mimo byt samu. Ven chodí normálně a když ji zavolám, jde domů, takže být venku ji nechybí.

Uvidím-časem to vyřešíme.
Marta

Odpověď:

Dobrý den, paní Marto,

na blechy je teď nová tabletka. Pro psy i kočky. Na rozdíl od pipet, na které jsou blechy už kolikrát odolné, tabletka funguje perfektně! Musí se dávat pravidelně, aby se přerušil cyklus vývoje blechy... Zkrátka aby blechy vymřely i s napadanými vajíčky - aby se už neměly na koho chytit.

Rozškrábala se Vám na 99,9% z Whiskasu. Whiskas je s prominutím svinstvo. I jiné běžné "marketové" značky. Z toho, že ji svědí srst může být i víc nervozní.... Purina taky není zrovna výhra, no. Ale rozhodně lepší než Whislas, Kitekat a pod.... Pokud byste chtěla, objednám Vám nějaké lepší granule ze www.zoohit.cz , máme jako útulek ještě 10% slevu.

 

29.8.2016
Dobrý den paní Lucko,

Esterka je nyní OK.

Chodí normálně ven a i domů. Dostala po sobě dvě injekce proti alergii, během léčení chytila i blechy-tak dostala tu nejnovější pilulku s Karkulkou na polovinu.

Byla hodně nevrlá kvůli alergii-hodně jí trápila, proto se chovala tak, jak se chovala.
Teď momentálně v pohodě.

Děkuji za info  Marta

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Pusu ji dam

(Esterka drive Matylda, 31. 12. 2007 10:18)


Chova se jak kralovna.
V noci spi v posteli mne na brichu nebo pritisknuta u nohy, ale stale se boji silnych zvuku , a proto ji nemuzu pustit ven.
Za rok bychom se meli stehovat na domek, tak tam bude moci na zahradku.
Marta Ruth

jaká je???

(vanesa, 27. 9. 2007 21:07)

na obrázku vipadá NÁDHERNĚ neznam ji ale dejte ji PUSINKU děkuji

vaneska