Jdi na obsah Jdi na menu
 


Megy a Pegy

2. 4. 2006

Bílomourované sestřičky Megy a Pegy mrzly na dvorku v Moravském Písku poté, co zemřel jejich majitel. Obrátila se na nás paní ze sousedství. Nový domov našly 2.4.2006 díky umísťovací Výstavě pro kočku. Jejich noví majitelé nám napsali:

6.12.2006:
Dobrý den, moc vám držíme palce, jste perfektní!!!! Nevím, jestli si ještě vzpomínáte, loni jsme si od vás odvezli Pegy a Megy, dnes s náma žijí v Holandsku a jsou to strašně rozmazlené kočičí děti, protože je strašně moc moc milujem!!! A proto vám ještě jednou touto cestou chci poděkovat!!!! Držím vám palce!!!!!
...
Pinky si možná pomatujete a ta druhá je Fibi a ještě máme třetí a to je Sipy a jsou to čerti!!! Ale alespoň je sranda! Ze začátku jsme měli obrovské problémy, protože holky měly plíseň a přítel to dostal taky, ale i přes výhrůžky doktorky a s pomocí zvěrolékaře s náma zůstaly!!! Nakonec nás to vyšlo na hodně peněz, ale holky za to stojí!!!! Jinak holky mají pasy a jsou očipované, tak na hranicích projeli bez problemů!!!! A dnes je vše v pohodě, lítají si na zahradě a večer spí s náma v posteli, jsou to zlatíčka, jen Pinky je strašně uječená, řeknu vám horší než děti! Jestli se mi podaří se dostat do Čech v době další výstavy, určitě se přijdu podívat a podpořit, ale je hrozné odcházet s prázdnou, no uvidime!!!! Jinak na vaše stranky se jdu podívat a udělám vše co bude v našich silách! Jen jsem četl článek "Nekrmte toulavé kočky", tak to mě dostalo a strašně naštvalo, no jo lidská hloupost je nekonečná!!!! Tak vám moc děkuji a pozdravujte kocicky!!!! Opatrujte se !!!!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář