Jdi na obsah Jdi na menu
 


Merilka (nyní Melinka)

30. 3. 2009

ObrazekMerilku našel spolu s její sestřičkou Ninou pod svým autem pán, který parkoval u Kauflandu. Koťata byla v krabici daná pod kolem auta tak, aby je auto přejelo. Majitel auta měl na právo na život koťat naštěstí jiný názor než jejich majitel - nepřejel je a zavolal nám. 30.3.2009 byla umístěna do domku se zahrádkou do Velkých Bílovic ke kocourkovi Ferdovi. Její noví majitelé nám napsali:

20.4.2009:
Dobrý den, jak jsem slíbila, posílám pár foteček Melinky. Má se dobře. Už chodíme i na dvorek, kde se jí moc líbí. Ferda Melinku nespustí z očí o ona jeho taky ne. Jsou velcí kamarádi a jeden bez druhého neudělá ani krok. Společných fotek máme zatím jen pár, protože vyfotit je oba společně je velké umění. Jsou pořád v pohybu a náš foťák prostě nestíhá.:-))

Fotografie z Merilčina nového domova najdete v naší fotogalerii na Kocky-online.cz.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Fakt ségry :-)

(Lenka D., 16. 5. 2009 20:51)

Dobrý den,
taky díky za komentáře u Niny... ony mají opravdu hodně společného. My přišli v únoru taky o kocourka Kubu, se kterým byl Honza nerozlučná dvojka a bylo vidět, že prostě nějakého parťáka potřebuje. A Nina se opravdu velmi osvědčila.
Zdravím, Lenka

Mám radost

(Lenka D., 21. 4. 2009 8:13)

Pár dní jsem byla trochu smutná, že se mi v domácí radě nepodařilo prosadit adopci naší Niny i s její ségrou Merilkou. Jak jsem tak prohlížela fotky, tak je Nině nebudu ani ukazovat, aby pro změnu nebyla smutná ona, že se dostala k nám a ne do kočičího ráje ve Velkých Bílovicích :-). MOC ZDRAVÍME! Lenka