Jdi na obsah Jdi na menu
 


Míša(04)

9. 12. 2008

ObrazekCo všechno má tento 11,5letý perský kočičí děda za sebou, to už teď asi těžko zjistíme. Jisté je, že prošel minimálně dvěma pražskými útulky - v tom prvním mu hrozila smrt utracením, z druhého jsme jej vzaly my ve velmi bídném stavu - průjem z něj tekl, kudy chodil, kůži na stehnech měl celou popálenou, srst, která mu ještě zůstala, měl silně zacuchanou. Téměř půl roku trvalo, než jsme jej daly dohromady, a když byl pak umístěn, byl opět vrácen. Jeho příběh však nakonec, jak se zdá, přece jen skončí dobře: 8.12.2008 byl umístěn do Nového Bydžova ke dvěma perským činčilám a pejskovi. Jeho noví majitelé původně o třetí kočce vůbec neuvažovali, ale viděli našli na internetu inzerát a rozhodli se, že Míšovi pomohou a nechají jej u sebe v klidu dožít. Co dodat... kéž by takových lidí bylo víc.:) Z jeho nového domova máme tyto zprávy:

8.-11.12.2008:
Míša se u nás zabydlel rychle, na psa i na kočky reagoval velmi přátelsky, jen kočky byly trochu naštvané. Podstoupil už i první koupel, která se mu určitě nelíbila, ale pak zjistil, že to není až tak hrozný, seděl a koukal a už ani nechtěl utýct. Pak si šel hned lehnout do postele, asi mu byla zima. Pořád se chce mazlit, hladit. Slyší, když se otevře lednička, to hned přiběhne a musím mu něco dát...

Fotografie z Míšova nového domova najdete v naší fotogalerii na Kocky-online.cz.

 

Náhledy fotografií ze složky Míša po příchodu do útulku

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Míša

(rochele, 18. 12. 2008 14:23)

Míšo, tak konečně jsi se dočkal snad už pravého domova.
Všichni Ti držíme tlapky a tvým novým páníčkům díky, že si Tě vzali.
Však ty jim ukážeš, že jsi stál za to!

:-)))

(Světlana, 16. 12. 2008 12:13)

Přeju Míšovi, aby tihle pánečci byli ti správní a definitivní. Zaslouží si konečně stabilní zázemí milujících lidiček. A pánečkům přeji mnoho krásných chvil s krásným kocourkem.

výborně

(Jana, 15. 12. 2008 18:45)

Moc přeji Míšánkovi, to nejlepší v novém domově, hlavně hodně lásky , kterou za svůj život postrádal. Míšánku mooooc gratuluji, huráá....

supééér :-)

(Veronika Matuszná, 9. 12. 2008 18:34)

dokonce jsem uvažovala že bych aspoň Mišánka adoptovala na dálku a aspoň takhle ho rozmazlovala (máme taky kočičáka Míšu aje taky černý jen ne perský :-D)nu tak se asi budu muset poohlídnout po jiné kočičce :-)

Hodně štěstí v novém domě

(Alena, 9. 12. 2008 12:18)

Přeji Míšankovi hodně štěstí v novém domově a hodně lásky. Zaslouží si to.