Jdi na obsah Jdi na menu
 


Mišel a Šotek (nyní Viki)

26. 1. 2008
Obrazek Obrazek

"Whiskas" kočička Mišel se potulovala na silnici v Lužicích - zachránila ji paní, která ji odtud vzala a odvezla k nám. Mišel byla moc hladová a vyčerpaná, nyní je z ní milá mazlivá kočička. Bílozrzavý kocourek Šotek byl nalezen na stejném místě jako kdysi Čip, zřejmě to bude jeho mladší bráška. Byl vystrašený, prskal, bál se lidí. 26.1.2008 byli společně umístěni do Brna. Jejich noví majitelé nám napsali:

26.1.2008:
Mišel se Šotkem s námi v pořádku dorazily do Brna. Překvapivě první z přepravky vylezl Šotek,ale hned se běžel někam schovat. Mišel si nejprve zalezla pod botník, ale za chvilku už prozkoumávala byt. Šotek se k ní občas taky přidal, ale spíš se raději schovával. Mišel je zlatíčko, už se s námi mazlí a Šotek si snad taky na nas brzy zvykne. Už se moc těšíme až se u nás zabydlí.:)

7.2.2008:
Posílám další zprávy o Mišel a Šotkovi (Viki). Viki už si na nás zvykl, nechá se hladit, ale chovat se zatím moc nechce. Oba dva jsou moc zvědaví, Viki je někdy jak ocásek a pořád chodí za námi. Mišel je větší lenoch a raději se válí. Zdá se mi, že už i povyrostli a trošku přibrali, hlavně Viki. Nejraději spí na křesle, židli nebo v posteli. Vždy, když přijdeme domů, tak nás přijdou přivítat a hned se začnou dožadovat hlazení a taky jídla. Posíláme nějaké fotky a brzy se zase ozveme.

Fotografie z nového domova Mišel a Vikiho najdete v naší fotogalerii na Kocky-online.cz.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář