Jdi na obsah Jdi na menu
 


Oliver

12. 11. 2006

ObrazekČernobílý kocourek Oliver byl v říjnu 2006 nalezen na sídlišti, kam ho někdo odložil. Protože je velmi přítulný, zavolaly nás děti, ať se ho ujmem. Oliver byl v bytě okamžitě jako doma a měl velký apetit. Nový domov našel 12.11.2006 na umísťovací Výstavě pro kočku - byl umístěn k pánovi do Litoměřic. Jeho nový majitel nám napsal:

12.11.2006:
Tak Oliver byl hned jako doma. Hraje si se šňůrkama, myškama a šmejdí všude. Micina hlídá ložnici a syčí na něho a bručí, ale když Oliver přijde do ložnice, tak Micina zaleze pod postel. Oliver se před ní válí na zádech a nic si z ní nedělá. Už kakal do jejího záchoda, ten jeho jen okukuje. Uvidím, jak bude probíhat další seznamování s Micinou.

Oliver v novém domově:Obrazek Obrazek

14.11.2006:
Tak kočky už se celkem snášejí. Sice jsem se dvě noci moc nevyspal jak Micina vrčela na Olivera, ale už se očuchali a jsou v pohodě. Oliver se stále a stále přibližoval k Micině, až jí nakonec udolal a ona vzdala obranu ložnice. Žádná velká láska to zatím ještě není, ale je to obrovský pokrok.
Oliver spí v posteli a dnešek po tom, co Micina už na něj nesyčí, celý prospal. Micina taky, protože kvůli Oliverovi nezamouřila dva dny oko.
Na prvním snímku Oliver spí v kočičí trávě poté, co ji rozhrabal. Na druhém se ho Micina pokouší opatrně dotknout, aby zjistila, jestli ji nekousne. Oliver sklání zrak, aby jí dal najevo, že je mírumilovnej.

Obrazek Obrazek

7.1.2007:
Posílám fotografii Olivera a Miciny. Líže jí na oplátku kožich a využívá toho k naskakování na ní. Hodně vyrostl a přibral. Stále dovádí. Je čistotný a bere Micinu jako šéfa teritoria. Takže je s kočkama pohoda, protože už si ujasnili role a už se stále neperou. Jen občas.

Obrazek

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář