Jdi na obsah Jdi na menu
 


Oskar

16. 3. 2008

ObrazekČerný kocourek Oskar byl spolu s Patem, Lukou a Matem nalezen v krabici u Kauflandu. Našel je tam pán, který je zavezl do ZOO a ze ZOO zavolali nám. 16.3.2008 byl díky 22. umísťovací výstavě PSOZ umístěn do Turska.

Jeho noví majitelé nám napsali:

16.3.2008:
Dobrý večer, paní Tomalová,
dnes jsme si přivezli domů z výstavy Oskara. Nechali jsme ho v klidu seznámit se s prostředím a vyklubal se z něj veliký mazel, který přede jako tygr, hrozně rád se nechá hladit a když si k němu sednu, příjde si ke mně na klín. Také mi olizuje ruku. Napil se vody a trochu jedl.
Věřím, že si u nás rychle zvykne a bude se mu tady líbit.

2.4.2008:
Oskar je u nás třetí týden a už opatrně chodí po celém domě, je při tom stále ve střehu, líbí se mu naše ložnice s měkkými peřinami, a také zbožňuje kuchyň.
Nedělá mu problém ladně vyskočit na linku a než se otočíme, ochutná, co jsme měli dnes dobrého k večeři . Chodí se už běžně sám pomazlit a klidně si nás zavolá k sobě, ať si ho jdeme hladit, protože zrovna by rád. To víte, že chodíme. Oskárek taky moc rád baští a není ani vybíravý, i když něco v něm zmizí bez dechu s obrovským hltáním. Také zbožňuje kočičí mlsky, říkáme, že to jsou jeho bonbónky, a na ty je při chuti neustále. V příloze Vám zasílám jeho fotografii. Už pěkně přibral.

11.4.2009:
Dobrý den,
již je to rok a pár dní, co s námi žije kocourek Oskar, který se k nám dostal díky Vám. Je to největší mazel rodiny a jsme hrozně šťastní, že ho máme. Posílám fotky, abyste také viděli, že už je z něj pořádný kocour.

Fotografie z Oskarova nového domova najdete v naší fotogalerii na Kocky-online.cz.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář