Jdi na obsah Jdi na menu
 


Patrik (nyní Jonáš)

17. 12. 2006

ObrazekZrzavého kocourka Patrika jsme dovezly z chatové oblasti Radějov. Spolu s ním jsme z jedné jediné malé chaty dovezly ještě 11 dalších koťat! Všechna koťata byla ve strašném stavu, podvyživená, nemocná a plná parazitů. Nový domov našel díky 20. umísťovací výstavě PSOZ - byl umístěn do Prahy. Z nového domova máme tyto zprávy:

2.10.2008:
Mé milé zachránkyně!
Píši za svou paničku, protože naše kočičí parta způsobila, že nesplnila svůj slib a již před loňskými Vánoci Vám neposlala slíbený obrázek.
Jsme "parta schovávacích záškodníků" a připravenou obálku jsme jedné noci zastrčili pod skříň tak dokonale, že ji panička našla teprve nedávno, když hýbala nábytkem.
Na první fotce jsem hned po příchodu do nového domova s mou milou Molly, která o mne pečovala (Advent 2006). Druhá je přesně za rok (Advent 2007), kde je ze mne krásný kluk, jak říká panička.
Když hodně zlobíme, panička sbírá střepy a zametá hlínu z rozbitých květináčů, přesazuje okousané kytky atp. a říká nám "počkejte, bando, půjdete do Hodonína, tam Vás naučí móresům".
Máme také nového psího kluka z útulku a ten nás děsně vychovává. Je nás zde už přeplněno, ještěže máme malý byt, máme stop stav.
Takže ještě jednou veliká omluva za naši paničku, moc Vás pozdravuje a přeje hodně síly do Vaší velezáslužné práce.
Se srdečným pozdravem Váš Jonáš (Patrik)

Fotografie z Jonášova nového domova najdete v naší fotogalerii na Kocky-online.cz.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář